Neler Yeni

Anonymous çeviri yi indirirken norton virus uyarısı verip dosyayı siliyor.

Ahmet09

80+ Bronze
Shadow of the Tomb Raider için Türkçe yama arıyordum şu siteyi buldum. Ama clientini kurarken dosyaları rardan çıkartınca norton antivirus hata veriyor ve dosyaları siliyor.
1676714912084.png

Golf 4 R32

80+ Silver
Norton uygulaması devre dışı bırakılamıyor mu?

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
Bir ara Windows Defender da uyarı veriyordu. Ama 7 aydır kullanıyorum bir sorun görmedim. Kendileri de uyarıyor, virüs programlarını devredışı bırakın diye. Sanırım başka bilgisayarlara dağıtımını engellemek için client kullanıyorlar. Çünkü anakart değiştirmediğiniz sürece başka hesap kullanmıyorsunuz.

Ahmet09

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anonymous çeviri güvenilir diye biliyorum

Bir ara Windows Defender da uyarı veriyordu. Ama 7 aydır kullanıyorum bir sorun görmedim. Kendileri de uyarıyor, virüs programlarını devredışı bırakın diye. Sanırım başka bilgisayarlara dağıtımını engellemek için client kullanıyorlar. Çünkü anakart değiştirmediğiniz sürece başka hesap kullanmıyorsunuz.
Teşekkür ederim. O zaman antivirusu devre dısı bırakıp indiriyorum.

Ahmet09

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Norton uygulaması devre dışı bırakılamıyor mu?

anonymous çeviri güvenilir diye biliyorum

15dakikalığına devre dışı bırakıp kurdum. Şimdi de böyle uyarı veriyor ne yapmalıyım
1676726340451.png

Maethril_

80+ Bronze
Dosyayı kaspersky ve virustotal de de tarat eğer 2 side bulmazsa sıkıntı yoktur heralde.

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
15dakikalığına devre dışı bırakıp kurdum. Şimdi de böyle uyarı veriyor ne yapmalıyımAlıntıyı görüntüle
Hocam virüs programları crack dosyalarını bile virüs algılıyor. Zararsız mı? Orası tartışılır ancak gerçekten sorun olsa kolay kolay internet aleminde barınamazlar. Hadi barınıyorlar diyelim bundan abonelik sistemi ile para alamazlar diye düşünüyorum.

Top Bottom