Neler Yeni

Anonymous'ın yalanı ve bu yalana inananlar için açıklama

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Bir vatandaşın açtığı konuya da yazmıştım ancak görmeyenler olur diye bunun için yeni bir konu açıyorum.

Ekteki belgeye göre Deutsche Bank, Ziraat Bankası'na 14 Milyar Avro vermeyi taahhüt ediyor. Yani Ziraat Bankası Türkiye' den ihracat yapan firmanın getirdiği teminat mektubuna aracılık ediyor.

1- Bu belge gerçek mi sahte mi belli değil.

2- Diyelim ki gerçek; bu bir işlem değil, teminat mektubu.

3- Teminatı veren Alman Deutsche Bank, teminatın verildiği yer de Ziraat Bankası.

4- Türkiye lehine açılmış bir teminat mektubu.

Diyelim ki belge gerçek; O zaman tabiri caizse "mala anlatır gibi" tek tek anlatacağım.

1- ABD'li şirket Millview ile Bahreyn'in Fon Şirketi MRT arasında büyük ihtimalle petrol ticareti var çünkü MRT Petrol ve Sanayi fonu.

2- İki şirket ticareti Almanya ve Türkiye Bankaları üzerinden yapıyor.

3- Alman bankası ABD'li firmanın parasını bloke edip Türkiye'de hesabı bulunan Bahreyn şirketine malı verebilirsin/ticareti yapabilirsin, parayı bloke ettim garanti veriyorum diyor.

Bunlar vatandaşlarımızı bölmek için, kışkırtmak için ortaya atılan algılar, provokasyonlar. Siz gerçeği araştırıp bunlara inanmasanız bunlar bize hiç bir şey yapamaz ancak, bazı cahil, bilgiden mahrum kalmış insanları görünce sinirleniyorum. Sert dil kullanmış olabilirim, haklıyım. Bunlara ne desem az. Ban yersem yiyeyim. Ben vatandaşlık görevimi yaparak doğruyu anlattım.

Ekler

• Screenshot_20210207_082324.jpg
    Screenshot_20210207_082324.jpg
    335.4 KB · Hit: 53

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu yalanda olsa doğruda olsa, vergilerden alınan tonlarca para var ve millete hizmet edilmesi gereken paralar bağışlardan gelen paralar vs vs yinede ortada yok, kayıp paralar var kimsenin umrunda değil.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu yalanda olsa doğruda olsa, vergilerden alınan tonlarca para var ve millete hizmet edilmesi gereken paralar bağışlardan gelen paralar vs vs yinede ortada yok, kayıp paralar var kimsenin umrunda değil.
Nasıl ortada yok? millete hizmet için atılan adımları, icraatleri, yatırımları görmeyecek kadar nankör olmayın.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Nasıl ortada yok? millete hizmet için atılan adımları, icraatleri, yatırımları görmeyecek kadar nankör olmayın.
Aynen öyle krdşm 2023 türkiye süper güç olacak 💪💪

Top Bottom