usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Uğraşma knk bu arkadaş ampulcüAynen öyle krdşm 2023 türkiye süper güç olacak
Uğraşma knk bu arkadaş ampulcüAynen öyle krdşm 2023 türkiye süper güç olacak
Beni de engeller misin ? boş konularını görmeyi istemiyorum.Forumda engellediğim 2. kişi olmaya hak kazandın
Ayrıca sadece A Haber izleyen bir çomar daha.Araştırmak dediğin Twitter yorumlarını okumak mı?
hesap sahibi kimse güzel yazmış, tespit etmiş. Tabii bizim millet buna değil anonymus'un yazısına inanır. Araştırmak lazım kimin dediği gerçek ama üst kısımda öyle yazıyor büyük ihtimalle bu yorum dpğru.Araştırmak dediğin Twitter yorumlarını okumak mı?
Alıntıyı görüntüle
harbi ya elin değmişken benide engellsene.Beni de engeller misin ? boş konularını görmeyi istemiyorum.
Benim bahsetmek istediğim bu mesajın doğruluğu ya da yanlışlığı değil, arkadaş herkese "araştırın, cahillik yapmayın!" diye ahkam keserken kendisinin yazdığı şeylerin bir Twitter mesajından kopyala yapıştır olması.hesap sahibi kimse güzel yazmış, tespit etmiş. Tabii bizim millet buna değil anonymus'un yazısına inanır. Araştırmak lazım kimin dediği gerçek ama üst kısımda öyle yazıyor büyük ihtimalle bu yorum dpğru.
Daha iyi bir tavsiye vereyim. Adidas üyeler kısmına gir. Oradaki herkesi engelle. En iyisi bu olur. Seni gidiharbi ya elin değmişken benide engellsene.
ben daha iyi bir tavsiye vereyim. modemin arkasında büyük bir tuş olcak ona bas ve birdaha açmaDaha iyi bir tavsiye vereyim. Adidas üyeler kısmına gir. Oradaki herkesi engelle. En iyisi bu olur. Seni gidi
Hizmet ? İcraat ? saysana neler yapıldı.Nasıl ortada yok? millete hizmet için atılan adımları, icraatleri, yatırımları görmeyecek kadar nankör olmayın.
SARAY NERDE ULANNNNHizmet: Köprü, Asfalt. PUHAHAHAHHAHA
Doğru o da benim hayrıma paraları sömürüyor.SARAY NERDE ULANNNN
altın muslukHizmet: Köprü, Asfalt. PUHAHAHAHHAHA