- Bütçe
- 2250
Bu arkadaşa güvenebilirsin 216 tabii ki tokatlarLian li 216 al paran yoksa maxima antecde egsoz fan yok lisanlı hepsine tek atar
o zaman alabilirsem ikisinide alcam yoksa sıvı soğutma sonraBu arkadaşa güvenebilirsin 216 tabii ki tokatlar
hocam toz filtresi yokmuşda snrm çok toz gelirmi napabilirim onun içinBu arkadaşa güvenebilirsin 216 tabii ki tokatlar
Değil arkadaşima kurdum 216 ile 360mm sıvı soğutma ile birlikte istersen görsel atayım gayet geniş ferah kaliteli kasao zaman alabilirsem ikisinide alcam yoksa sıvı soğutma sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam toz filtresi yokmuşda snrm çok toz gelirmi napabilirim onun için
atabilirsen sevnirim bide sıvı soğutma nedirDeğil arkadaşima kurdum 216 ile 360mm sıvı soğutma ile birlikte istersen görsel atayım gayet geniş ferah kaliteli kasa
Valla thermaltake almıştı arkadaşatabilirsen sevnirim bide sıvı soğutma nedir
Bu adam işi biliyo 216 neredeyse her kasaya tek atar geçer al geç düşünme bileValla thermaltake almıştı arkadaş
Her kasaya deme kendi kalite fiyat performans kategorisinde üstün performansa sahipBu adam işi biliyo 216 neredeyse her kasaya tek atar geçer al geç düşünme bile
Neredeyse her kasa tabi 10 bin 6 7 bin TL lik kasalardan iyi değildirHer kasaya deme kendi kalite fiyat performans kategorisinde üstün performansa sahip
Orası öyle ama 50 /60 binlik sistemlerde de rahatlıkla kullanılırNeredeyse her kasa tabi 10 bin 6 7 bin TL lik kasalardan iyi değildir![]()
Beni biliyosun ben gider ekran kartı ram yükseltir kasayı Gine bunu koyarım zaten geniş kasaOrası öyle ama 50 /60 binlik sistemlerde de rahatlıkla kullanılır
Bende bu kasayı kullanırım ama liancoll 3 de mükemmel kasaymis heBeni biliyosun ben gider ekran kartı ram yükseltir kasayı Gine bunu koyarım zaten geniş kasa![]()