Neler Yeni

🔥İndirim Antec NX360 Mid Tower Mesh Oyuncu Kasası 1.225 tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
KOHEN
Marka iyi, fiyat iyi, kasa üzmez.

Ekran görüntüsü 2024-12-15 014013.png

Son düzenleme:

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
baba merhaba
bu kasanın öne çıkan özelliği nedir ? neden tercih etmeliyiz çünkü fiyatı indirim falan değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
KOHEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu kasanın öne çıkan özelliği nedir ? neden tercih etmeliyiz çünkü fiyatı indirim falan değil.
Antec markasını bilen bilir. Bu fiyata alabileceğin en fp kasadır bu kasa. Fiyatı alınabilir seviyede, hele hele yılbaşından sonra gelecek zamlar düşünüldüğünde.
Ekran görüntüsü 2024-12-15 021241.png

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
baba merhaba
Antec markasını bilen bilir. Bu fiyata alabileceğin en fp kasadır bu kasa. Fiyatı alınabilir seviyede, hele hele yılbaşından sonra gelecek zamlar düşünüldüğünde.
Alıntıyı görüntüle
Antec NX292 kasasını görüp, deneme ,test etme pc toplama imkanım oldu. normal pc kasasından kalite anlamında farkı yoktu. ama tabii ki everest, rampage gibi markalara göre iyi.
ben bu fiyat biraz üzerinde yaklaşık 1.5k satılan GAMERS ARENA VENTO VG16AL MESH öneriyorum.(yan odamda kutuda duruyor. alan kişiyi kesinlikle üzmez.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
KOHEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Antec NX292 kasasını görüp, deneme ,test etme pc toplama imkanım oldu. normal pc kasasından kalite anlamında farkı yoktu. ama tabii ki everest, rampage gibi markalara göre iyi.
ben bu fiyat biraz üzerinde yaklaşık 1.5k satılan GAMERS ARENA VENTO VG16AL MESH öneriyorum.(yan odamda kutuda duruyor. alan kişiyi kesinlikle üzmez.)
Macera aramak isteyenler tabi ki o kasayı da alabilir.

Ama ben bütçesi 1000-1500 tl arası olanlar için hala bu kasanın en iyi tercih olduğunu düşünüyorum.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
baba merhaba
Macera aramak isteyenler tabi ki o kasayı da alabilir.

Ama ben bütçesi 1000-1500 tl arası olanlar için hala bu kasanın en iyi tercih olduğunu düşünüyorum.
evet haklısınız, pişman olmak isteyen adam antec bu kasasını alır :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
KOHEN
Konu adeta açmak için açılmış nerede indirim var göremedim.
İndirim olması için illaha eski fiyatın üstü çizilip indirimli fiyatın yazılması gerekmiyor.

1 hafta önce 1.456 tl olan kasa bugün 1.225 tl ise bu indirimdir. Kimse bir daha bu kasanın indirime girip girmeyeceğini bilmiyor. Hele hele yılın son ayında ;)
Ekran görüntüsü 2024-12-15 024108.png

Fodbrok

80+
İndirim olması için illaha eski fiyatın üstü çizilip indirimli fiyatın yazılması gerekmiyor.

1 hafta önce 1.456 tl olan kasa bugün 1.225 tl ise bu indirimdir. Kimse bir daha bu kasanın indirime girip girmeyeceğini bilmiyor. Hele hele yılın son ayında ;)
Kasanın fiyatını sadece akakçeden takip ettiniz galiba, orada hepsiburada satıcısı gözükmüyordu. Kasa yaklaşık 2-3 haftadır aynı fiyatta zaten. Bende 7-8 gün önce sipariş ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
KOHEN
Kasanın fiyatını sadece akakçeden takip ettiniz galiba, orada hepsiburada satıcısı gözükmüyordu. Kasa yaklaşık 2-3 haftadır aynı fiyatta zaten. Bende 7-8 gün önce sipariş ettim.
Satıcının hepsiburada olması da artı. Random bir satıcıda daha ucuza satılmış olabilir, normaldir.

A_TURAN_A

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle

Geçen hafta da bu fiyattaydı satıcı hepsiburadaydı
ekimde felandı bu fiyattaydı genelde bu fiyat bandında dolaşıyor hep ama önemli değil teşekkürler konu için bu markayı seven arayan varsa yararlanabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,581
Üyeler
162,837
Son üye
tulpar59
Top Bottom