atlamışım onu hocam görmemişim pardonEvet getirebiliyorum hatta resmi var
aynı ürünü aldım 2 haftadır kullanıyorum gayet güzel herkese tavsiye ederim sorusu olan varsa cevaplarım.Geçen gün mousepad’im olmadığını farkedince siyah ve uzun mousepad bakmaya başladım. Ve gayet ucuza RGB 80x30 mousepad buldum. Hemde hiçbir baskı olmayan
İŞTE KARŞINIZDA MOUSEPAD
Alıntıyı görüntüle
1.ÜRÜN 80X30 BOYUTA SAHİP RGB
2. KATLANABİLİR
3. USB BAĞLANTI NOKTASI ÇIKARILABİLİR
4.MOUSE GAYET İYİ KAYIYOR
5. EN ÖNEMLİSİ EN SON HANGİ RENKTE BIRAKTIYSANIZ O RENKTE YANIYOR
6. FİYATI SADECE 120 TL
Ürünü anlatmaya başlamak istersek, ürünün her kenarında LED ışık yok o soldaki kutunun iki yanından LED çıkıyor kenarlardaki madde sayesinde her tarafa yayılıyor.
Üründe diğer bu tarz mousepadlerdeki gibi tuşu üstte ve solda değil yanda ve solda. Bu aslında benim için iyi çünkü kabloyu masada göstermeden direkt alttan verebiliyorum
KABLOSU BAYA UZUN NE KADAR UZUN BİLMİYORUM AMA BEKLEDİĞİMDEN DAHA UZUN ÇIKTI
Üzerindeki tuştan mod değişimi yapabiliyorsunuz nefes alma verme sabit renk neon geçişler yada renk dalgası gibi ama aslında olmayan (bkz. ilk resim) bir mod. Gayet yeterli modları var koyulan renklerde şu
KIRMIZI,MAVİ,TURKUAZ,PEMBE (MORA KAÇIYOR), SARI, BEYAZ, YEŞİL
ÜRÜNÜN HERHANGİ BİR MARKASI YOK (ANTECH DİYE GEÇİYOR FAKAT KARTON KUTU İLE GELDİ HİÇBİR MARKA İBARESİ BULUNMAMAKTA). BU YÜZDEN ÜSTÜ TAMAMEN SİMSİYAH
KLAVYEM: LOGITECH G213 MOUSE: RAMPAGE SHINE İKİSİ DE RAHATÇA SIĞDI FAKAT 90X40 MODELİNİ DE ALABİLİRDİM ONUN DA FİYATI 140 TL
Biraz da size ürünün çeşitli fotoğraflarını göstereyim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ÜRÜNÜN IŞIĞIN ÇIKTIĞI YERDE DAHA PARLAK FAKAT DİĞER TARAFLAR DA GAYET YETERLİ DÜZEYDE PARLAKLIĞA SAHİP
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ÜRÜNÜ İSTEDİĞİNİZ GİBİ KATLAYIN HİÇBİR ŞEKİLDE IŞIĞINDA BOZULMA SOLMA GİBİ ŞEYLER OLMUYOR
Ürünün linki: https://www.hepsiburada.com/antech-...cm-4mm-oyuncu-mouse-pad-siyah-p-HBV00000PEFFR (80x30)
https://www.hepsiburada.com/antech-...cm-4mm-oyuncu-mouse-pad-siyah-p-HBV00000PEFFP (90x40)
Kısacası ürün gayet güzel bu fiyata muazzam performans veriyor. Kargo konusunda ise Cumartesi günü sipariş verdim salı günü elime ulaştı gayet hızlı
Mouse gayet iyi kayıyor hiçbir sıkıntısı yok ayrıca geldiğinde herhangi bir plastik kokusu da olmadı
SteelSeries'lere Razer'lara o kadar para veremeyen ve RGB mousepad im olsun diyenlere kesinlikle öneririm
İyi forumlar sağlıcakla kalın