Neler Yeni

Antivirüs Gerekli Mi?

EfeM.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe Musaoğlu
Bilgisayarıma antivirüs kurmak istiyorum. En küçük bir olayda bilgisayara bir şey oldumu diye çok korkarım. Güvenlik için bir antivirüs indireceğim. Ücretsiz sistemi yormayan güçlü bir antivirüs arıyorum. Önerileriniz neler ? Birde gerek var mı?

osaku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet Karataş
pcden anlıyorsan ve guvenilir siteden bir şey indireceksen gerek yok

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Ücretsizler tam olarak koruma sağlamaz aslında ücretliler de tam anlamıyla koruma sağlamaz ama ücretli oldukları için daha kapsamlı çalışan programlar. Ben eset kullanıyorum memnunum.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İşletim sistemini kurduktan, kurulumu yapıp özelleştirdikten sonra imajı'nı alıyorum. Bi sorun oldumu imajı yüklüyorum. Antivirüs programına gerek kalmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferit ERDOĞAN
KasperSky Free Antivirüs var Memnunum Öneririm Sizede

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bilgisayarıma antivirüs kurmak istiyorum. En küçük bir olayda bilgisayara bir şey oldumu diye çok korkarım. Güvenlik için bir antivirüs indireceğim. Ücretsiz sistemi yormayan güçlü bir antivirüs arıyorum. Önerileriniz neler ? Birde gerek var mı?
Gerekli elbette. Günlük pratik taramalar için Adwcleaner, düzenli ve detaylı kontrol adına da Kaspersky Security Cloud öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Okyanus
İlgilendiği Kategoriler
Oyun incelemeleri
bence gerekli

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
İnternet bağlantın yoksa hiç gerekmez. Ama interenet kullanıyorsan, özellikle benim paylaşımlarımı kullanırken dikkat et. Hiç kimseye acımam. Bu demek oluyor ki, DA bile sakıncalı olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,089
Üyeler
166,879
Son üye
ShenX7
Top Bottom