Neler Yeni

Çözüldü✓ Antivirüs gerekli mi?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Gençler selam. 2 yılı aşkın kaspersky kullandım. Memnundum. Fakat sonradan maddi sıkışıklıklar, para biriktirme vs. derken avast'ın free sini kullandım. Yeni pc'ye geçince de hediye olarak norton geldi. Norton da performans sorunları vardı. Avast'ta veri sızdırma muhabbetleri var. Ve yazılımcı birkaç arkadaşım windows defender yeterli dedi, antivirüse gerek yok denildi. Sizin düşünceleriniz nedir? Şimdiden teşekkürler...

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
Gençler selam. 2 yılı aşkın kaspersky kullandım. Memnundum. Fakat sonradan maddi sıkışıklıklar, para biriktirme vs. derken avast'ın free sini kullandım. Yeni pc'ye geçince de hediye olarak norton geldi. Norton da performans sorunları vardı. Avast'ta veri sızdırma muhabbetleri var. Ve yazılımcı birkaç arkadaşım windows defender yeterli dedi, antivirüse gerek yok denildi. Sizin düşünceleriniz nedir? Şimdiden teşekkürler...
Avast başlı başına bir virüs zaten
Antivirüs olsun kral ne olur ne olmaz önermiyorum sistemi çok kullanıyor ama eset kur 1 aylık deneme sürümü olması lazım

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
Defender çıktığından itibaren hiç antivirüs kullanmadım.

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Burak B
Windows 10 dan bu yana harici antivirüs kullanmadım. Defender kesinlikle yeterli. Bilinçli kullanıcı değilseniz özellikle web defender kullanabilirsiniz.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 10 dan bu yana harici antivirüs kullanmadım. Defender kesinlikle yeterli. Bilinçli kullanıcı değilseniz özellikle web defender kullanabilirsiniz.
eyvallah hocam. Küçük kardeşime saldım eski pc yi, onun da pek bilinçli olduğu söylenemez. Teşekkür ederim tekrardan tavsiyen için.
Defender çıktığından itibaren hiç antivirüs kullanmadım.
Avast başlı başına bir virüs zaten
Antivirüs olsun kral ne olur ne olmaz önermiyorum sistemi çok kullanıyor ama eset kur 1 aylık deneme sürümü olması lazım
eyvallah hocamlar.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Abdullah
Ben ne zaman antivirüs yükledim laptopa o zaman virüs bulaştı. Yeni pc ye geçtikten sonra daha da yüklemedim. Kullandığım programları orijinal kendi sitesinden indirince problem olmuyor

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
Defender nerde yeterli windows defender kendini koruyamıyor daha arkadaş da vardı pc kasıyordu kaspersky indirttim 5 tane trojen buldu.

En iyi virus programı kaspersky youtube de defender karşılaştırmaları var izle

Top Bottom