Aman avast tan uzak durun. Kaspersky free ve malwarebytes var bende ikisini aynı anda tam tarmaya sokuyorum ne var ne yok döküyolar önüme.Kaspersky, Avast.
coinminerdan şüpheliyim bulurmu sizceAman avast tan uzak durun. Kaspersky free ve malwarebytes var bende ikisini aynı anda tam tarmaya sokuyorum ne var ne yok döküyolar önüme.
Kaspersky daha hızlı ama Malwarebytes daha sağlam tarıyor (Kaspersky'nin bulamadığı trojanları buldu)
kanka sahsen ben bu yukardaki kaspersky dahil hiç birisinin algılamadıgı trojan kodlamıs olarak hic bir cracka yamaya güvenmiyorumSelamlar, yakın zamanda yeni bilgisayar aldım, ücretsiz oyunuydu hilesiydi crakck iydi vs vs derken pc me virüs bulaştığından şüpheliyim.Sizden ricam tüm virüsleri algılayacak ve silebilecek bir antivirüs önerisi..Gerek coinminer gerek trojan vb.Ücretsiz olması tercihimdir ama çok abartılı kesin bu yapar derseniz ücretlide alabilirm.
ne yapmam lazım peki pc kalıcakı böyle abi? coinmimer varsa ekran kartını mahvederkanka sahsen ben bu yukardaki kaspersky dahil hiç birisinin algılamadıgı trojan kodlamıs olarak hic bir cracka yamaya güvenmiyorum
Yeni aldıysan format at gitsin.Selamlar, yakın zamanda yeni bilgisayar aldım, ücretsiz oyunuydu hilesiydi crakck iydi vs vs derken pc me virüs bulaştığından şüpheliyim.Sizden ricam tüm virüsleri algılayacak ve silebilecek bir antivirüs önerisi..Gerek coinminer gerek trojan vb.Ücretsiz olması tercihimdir ama çok abartılı kesin bu yapar derseniz ücretlide alabilirm.
ben crack kullanmıyorum bu yüzden kullanınca format atarım genelde ama illa olacak diye bir şart yok tabi kine yapmam lazım peki pc kalıcakı böyle abi? coinmimer varsa ekran kartını mahveder
.yokmu başka öneri up up
"Tüm" virüsleri algılayacak bir antivirüs yoktur.Virüsleri silme konusunda en iyi şey format. Antivirüs olarak kaspersky öneriyorum.Selamlar, yakın zamanda yeni bilgisayar aldım, ücretsiz oyunuydu hilesiydi crakck iydi vs vs derken pc me virüs bulaştığından şüpheliyim.Sizden ricam tüm virüsleri algılayacak ve silebilecek bir antivirüs önerisi..Gerek coinminer gerek trojan vb.Ücretsiz olması tercihimdir ama çok abartılı kesin bu yapar derseniz ücretlide alabilirm.