Neler Yeni

AOC 23,8" 24G2ZE 1 Ay kullanımda 3 Ölü Pixel oluştu

SeaderS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Musab Taha Karadağ
Discord
SeaderS#0001
Vatandan 24G2ZE monitörünü 1 ay önce aldım aldığımda ölü pixel yoktu. Şimdi video izlerken ölü pixel fark ettim.1 yıl garantisi var. Garanti kapsamına girer mi? Ölü pixel rahatsız ediyor.Hemen hemen her renkde var.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bana %80 böyle durumlarda yardımcı oluyoruz demişti personel. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi. Gidip bir konusun bakalım napıcaklar.
Vatandan 24G2ZE monitörünü 1 ay önce aldım aldığımda ölü pixel yoktu. Şimdi video izlerken ölü pixel fark ettim.1 yıl garantisi var. Garanti kapsamına girer mi? Ölü pixel rahatsız ediyor.Hemen hemen her renkde var.

SeaderS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Musab Taha Karadağ
Discord
SeaderS#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana %80 böyle durumlarda yardımcı oluyoruz demişti personel. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi. Gidip bir konusun bakalım napıcaklar.
Monitörü alırken 3 ölü pixel üstüne yardımcı oluyoruz demişti. Çok rahatsız ediyor umarım değişirler

xTURANN

80+ Silver
Vatan Computer'a güvenim sonsuzdur benim.
Bir çok üretici firma 1 - 2 ölü pixelde yardımcı olamıyor olabilir fakat 3 ölü pixelde değişim & iade kararı alıyorlar "genellikle".
Önce ürünle beraber vatan computer'a gidin. Faturanız yanınızda olsun. Faturanızı kaybettiyseniz firmalar bir kopyasını saklamak zorunda. En azından ben öyle hatırlıyorum. Ürünün kaydını açıp sizden aldıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam 21 "iş" günü içerisinde dönüş yapacaklardır.
Ürün gidip geldikten sonra iade & değişim kararı verilmediyse AOC'nin önce TR sonra yurt dışı maillerine durumu detaylıca yazıp mail atın.

SeaderS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Musab Taha Karadağ
Discord
SeaderS#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatan Computer'a güvenim sonsuzdur benim.
Bir çok üretici firma 1 - 2 ölü pixelde yardımcı olamıyor olabilir fakat 3 ölü pixelde değişim & iade kararı alıyorlar "genellikle".
Önce ürünle beraber vatan computer'a gidin. Faturanız yanınızda olsun. Faturanızı kaybettiyseniz firmalar bir kopyasını saklamak zorunda. En azından ben öyle hatırlıyorum. Ürünün kaydını açıp sizden aldıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam 21 "iş" günü içerisinde dönüş yapacaklardır.
Ürün gidip geldikten sonra iade & değişim kararı verilmediyse AOC'nin önce TR sonra yurt dışı maillerine durumu detaylıca yazıp mail atın.
Teşekkür ederim.Yarın götürücez.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Aoc 1 ölü pikseli bile karşılıyor diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom