Neler Yeni

AOC 24G2SPU/BK Tam dönmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
B.Özdemir
Arkadaşlar monitörümün tüm incelemelerinde tam dönüyor ama benim ki neden dönmüyor nasıl düzeltebilirim ?

Ekler

• WhatsApp Image 2023-05-21 at 19.49.39.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-21 at 19.49.39.jpeg
    276.5 KB · Hit: 30

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hocam bende 24G2U var ilk zamanlarda tam dönüyordu ondan sonra ben pek döndürmediğim için farketmemiştim tam dönmemeye başlamış geçen gün söktüm monitörü raylı kısım en üst noktasına çıkmadığı için dönmüyordu ne kadar zorlasam üste hareket etmiyordu bende ekranı ayırdım ve o rayı en aşşağıya kadar ittim sıkıştığı noktayı aştı ve en üste kadar geri çıktı yani benzer bir durum olabilir benzer modeller:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
B.Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende 24G2U var ilk zamanlarda tam dönüyordu ondan sonra ben pek döndürmediğim için farketmemiştim tam dönmemeye başlamış geçen gün söktüm monitörü raylı kısım en üst noktasına çıkmadığı için dönmüyordu ne kadar zorlasam üste hareket etmiyordu bende ekranı ayırdım ve o rayı en aşşağıya kadar ittim sıkıştığı noktayı aştı ve en üste kadar geri çıktı yani benzer bir durum olabilir benzer modeller:)
hocam monitörü en üst ayarına aldım şuan ona rağmen o gösterdiğim seviyeden öteye dönmüyor ne denememi önerirsiniz

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
hocam monitörü en üst ayarına aldım şuan ona rağmen o gösterdiğim seviyeden öteye dönmüyor ne denememi önerirsiniz
görüntü atabilir misiniz arka kısmının dönmemesi için herhangi başka bir sebep yok. Belli bir yerde takılıyor gibi oluyor bende ama bir tık daha zorlayınca dönüyor. Yani takılmadan kastım esneme gibi. Ayrıca power ve görüntü kablosunun rahat dönmesine izin verecek uzunlukta olmasına dikkat edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
B.Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görüntü atabilir misiniz arka kısmının dönmemesi için herhangi başka bir sebep yok. Belli bir yerde takılıyor gibi oluyor bende ama bir tık daha zorlayınca dönüyor. Yani takılmadan kastım esneme gibi. Ayrıca power ve görüntü kablosunun rahat dönmesine izin verecek uzunlukta olmasına dikkat edin.
kabloları cıkarıpta denedim olmadı

Top Bottom