hocam monitörü en üst ayarına aldım şuan ona rağmen o gösterdiğim seviyeden öteye dönmüyor ne denememi önerirsinizHocam bende 24G2U var ilk zamanlarda tam dönüyordu ondan sonra ben pek döndürmediğim için farketmemiştim tam dönmemeye başlamış geçen gün söktüm monitörü raylı kısım en üst noktasına çıkmadığı için dönmüyordu ne kadar zorlasam üste hareket etmiyordu bende ekranı ayırdım ve o rayı en aşşağıya kadar ittim sıkıştığı noktayı aştı ve en üste kadar geri çıktı yani benzer bir durum olabilir benzer modeller
görüntü atabilir misiniz arka kısmının dönmemesi için herhangi başka bir sebep yok. Belli bir yerde takılıyor gibi oluyor bende ama bir tık daha zorlayınca dönüyor. Yani takılmadan kastım esneme gibi. Ayrıca power ve görüntü kablosunun rahat dönmesine izin verecek uzunlukta olmasına dikkat edin.hocam monitörü en üst ayarına aldım şuan ona rağmen o gösterdiğim seviyeden öteye dönmüyor ne denememi önerirsiniz
kabloları cıkarıpta denedim olmadıgörüntü atabilir misiniz arka kısmının dönmemesi için herhangi başka bir sebep yok. Belli bir yerde takılıyor gibi oluyor bende ama bir tık daha zorlayınca dönüyor. Yani takılmadan kastım esneme gibi. Ayrıca power ve görüntü kablosunun rahat dönmesine izin verecek uzunlukta olmasına dikkat edin.
Dediğim gibi bir fotoğraf atarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.kabloları cıkarıpta denedim olmadı
1 ay oldumönitör yeni mi aldın ?
Sabah atayım hocamDediğim gibi bir fotoğraf atarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.