Neler Yeni

AOC 24g2u monitör servis

alperkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper
Merhabalar. Monitörümü servise yollamıştım değişim onaylandı yurt dışından da onay mı ne alınacakmış servis bana Bi takip numarası verdi bu numarayla bu süreci takip edebilirsin sitemiz üzerinden dedi ama siteyi anlamadım sordum yine anlamadım bilen varmı acaba?

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
hangi site
Merhabalar. Monitörümü servise yollamıştım değişim onaylandı yurt dışından da onay mı ne alınacakmış servis bana Bi takip numarası verdi bu numarayla bu süreci takip edebilirsin sitemiz üzerinden dedi ama siteyi anlamadım sordum yine anlamadım bilen varmı acaba?

alperkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnce hesaptan sipariş verdim ancak direk aoc servisini aradım ben servis no verdiler sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz dedi ama siteyi bulamadım aoc yazıyorum kendi sitelerine giriyorum ama orda yok

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum monitörün sorunu neydi? Sorunlu mu geldi yoksa zamanla mı oluştu? Düşünüyorum o modeli.

Top Bottom