Eger profesyonel fps oyuncusuyum csgo valorant tarzi oyunlar oynarim dersen lg al daha iyi tepkime suresine sahip ama renk gamutu düşük. Aocun da 2 paneli var sansina hangisi gelirse. Eski versiyonunun renk gamutu ve kontrast orani cok yuksek , yeni panelin de tepkime suresi lgye cok yakin ama renk orani bi tik daha düşük. Farkini şu resimden anlarsin hangi panel olduğunu. Sipariş verince üzerindeki kod şunla başlıyorsaİkisi arasında kaldım hangisi daha iyi ?
Çok pis ikilemde bıraktın beniEger profesyonel fps oyuncusuyum csgo valorant tarzi oyunlar oynarim dersen lg al daha iyi tepkime suresine sahip ama renk gamutu düşük. Aocun da 2 paneli var sansina hangisi gelirse. Eski versiyonunun renk gamutu ve kontrast orani cok yuksek , yeni panelin de tepkime suresi lgye cok yakin ama renk orani bi tik daha düşük. Farkini şu resimden anlarsin hangi panel olduğunu. Sipariş verince üzerindeki kod şunla başlıyorsa
Çok pis ikilemde bıraktın beni
lg benceİkisi arasında kaldım hangisi daha iyi ?
Bu ikisine benzer önerebileceğin model varmı 3000 bütçe.Bu videodaki pivotsuz modeli ama panel ayni bi fikir oluşması acisindan atiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrica illa o 2 si arasinda kaldiysan su videodaki onerilere de bakabilirsin
Niye haha attınız arkadaşa?Ucuz olan.
LG 23.8" 24GN650 144Hz 1ms Pivot Oyuncu Monitörü - MoleculePC
Bu oyuncu monitörü 1ms’ den daha az gecikme süresi sunarak çok yüksek hız sağlar. Hızlı yanıt süresi ile oyunlardamoleculepc.com
Eski paneli sorunluAocun da 2 paneli var sansina hangisi gelirse.
Sorunu ne knk deniyim hemen elimin altındaEski paneli sorunlu