Neler Yeni

Yardım AOC 24G2U PROBLEM (parazitlenme) ekran yeşillenmesi

Dahası  
Selamlar dostlar ben bu monitöre yaklaşık 4-5 aydır sahipim ve 2-3 haftadır yeşil ekran sorunu alıyorum, monitör laptopa bağlı yeni pc alıcağım için en azından kullanmak adına böyle yaptım, fakat işte bu sıralar ekran yeşilleniyor, bu sorun kablodan değil hdmı ile bağlı onu çıkardım başka hdmı taktım yine de olmadı uçlarına üfledim ezik var mı diye de baktım yoktu dostlar, ben bunu itopya dan aldım müşteri hizmetlerine göndermelimiyim ? çözülecek bir sorun merak ettim fikirleriniz varsa yardımcı olursa sevinirim laptop 2 yıllık eski olduğunu düşünmüyorum onla alakalımıdır bilemem de ve en son olarak göndersem ne kadar sürede geri gelir fikirleriniz varmıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emre Eryılmaz
Başka yerden okudum dönüştürücü ve kablolarla alakalı olabileceği söylenmiş daha kaliteli dönüştürücü/kabloyla deneyebilirsiniz ya da bilgisayar gelince tekrar deneyin.Direkt bilgisayardan görüntü alınca aynı sorunu yaşamayabilirsiniz.

Dahası  
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka yerden okudum dönüştürücü ve kablolarla alakalı olabileceği söylenmiş daha kaliteli dönüştürücü/kabloyla deneyebilirsiniz ya da bilgisayar gelince tekrar deneyin.Direkt bilgisayardan görüntü alınca aynı sorunu yaşamayabilirsiniz.
işte dostum o sefer de zaman kaybı olur bilemedim kablo ile alakalı da değil 2 tane hdmı ile de denedim yine olmadı...

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emre Eryılmaz
Bilmiyorum başka arkadaş daha iyi bir kabloyla deneyince çözülmüş sorunu belkide elinizdeki iki kabloda benzer kalitededir.

Dahası  
Bilmiyorum başka arkadaş daha iyi bir kabloyla deneyince çözülmüş sorunu belkide elinizdeki iki kabloda benzer kalitededir.
diğerini televizyonda kullanıyoruz samsung tv den çıktı altın uçlu kaliteli olduğunu düşünüyorum yine de teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ktlcn
işte dostum o sefer de zaman kaybı olur bilemedim kablo ile alakalı da değil 2 tane hdmı ile de denedim yine olmadı...
Hdmi yada Soket girişlerinde sorun vardır. Garanti süreci devam ediyorsa aracı firmayı boşver direk ürün sahibi firmayı ara adreslerine kargola ama muhtemel kullanıcı hatası derle4

Dahası  
Hdmi yada Soket girişlerinde sorun vardır. Garanti süreci devam ediyorsa aracı firmayı boşver direk ürün sahibi firmayı ara adreslerine kargola ama muhtemel kullanıcı hatası derle4
ben ellemedim bile diğer slotları bile bozuk çalışmıyor üretici firmanın kesin biryeri yok en azından itopya ya gönderirim umarım uzun sürmez veya beni suçlmazlar

Top Bottom