Monitör ün hoparlörünü kullanmak istiyorsan Display port ile bağlaman gerekiyor. Display port ile bağlı ise değilse de deneyebilirsin aşağıda ses simgesine sağ tıkla sonra ses sorunlarını gider seçeneğine bas orada karşına liste çıkacak oradaki listeden 24G2W1G4 ile başlayanı seç ve ileri de.windowsu yeni kurdum ve monitörden ses gelmiyor
ekran kartı driver ınız güncel mi?windowsu yeni kurdum ve monitörden ses gelmiyor
Malesef dönüştürü tarzı şeyler yapabilirsin diyeceğim ama hiç gerek yok gidip kendine bir hoparlör alsan daha iyi olur.sistem apu yani ben monitördeki hoparlörü kullanamicak mıyım
teşekkürler peki monitör 1080p ama öyle görünmüyor gibi nasıl anlayabilirm ayarlardada 1080p gösteriyorMalesef dönüştürü tarzı şeyler yapabilirsin diyeceğim ama hiç gerek yok gidip kendine bir hoparlör alsan daha iyi olur.
Ekran kartını güncellemeyi deneyebilirsinteşekkürler peki monitör 1080p ama öyle görünmüyor gibi nasıl anlayabilirm ayarlardada 1080p gösteriyor
ses sürücüsünü nasıl güncellicem ve ekran kartı güncelleyin derken 1 tane ekran kartı mı almalıyımAynı monitör var bende hdmı ile bağlıydı en başta ses alamamıştım istersen ses sürücüsünü güncellemeyi dene kurulu değildir belki olabilir denemekten zarar gelmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartını güncellemeyi deneyebilirsin
ses gelmeye başladıses sürücüsünü nasıl güncellicem ve ekran kartı güncelleyin derken 1 tane ekran kartı mı almalıyım
Sisteminin apu olduğu aklımdan çıktı pardonses sürücüsünü nasıl güncellicem ve ekran kartı güncelleyin derken 1 tane ekran kartı mı almalıyım
Nasıl çözüm buldunuzses sürücüsünü nasıl güncellicem ve ekran kartı güncelleyin derken 1 tane ekran kartı mı almalıyım
ses gelmeye başladı
hocam ses gelmeye başladı peki ben aldığım görüntünün orjinal 1080p olduğunu nasıl teyit edebilirimSisteminin apu olduğu aklımdan çıktı pardon
bi anda video açtım ve gelmeye başladıSisteminin apu olduğu aklımdan çıktı pardon
Nasıl çözüm buldunuz
Görüntü ayarlarında 1080p işaretli ise oradan anlayabilirsinhocam ses gelmeye başladı peki ben aldığım görüntünün orjinal 1080p olduğunu nasıl teyit edebilirim
bi anda video açtım ve gelmeye başladı
DP port ile bağlayın.windowsu yeni kurdum ve monitörden ses gelmiyor