- Bütçe
- 2000
Bu iki monitör arasında kaldım.Bütçe maksimum 2000₺ her turlu oyun dizi film ve kodlama icin alıcam.Bu iki monitor icin cok güzel yorumlarda var kötü yorumlarda var bana öyle bir şey söyleyin ki artık karar verebileyim.
Tepkime süresi daha iyi haklisin ama bazi kisiler 1 ms ozelligini acinca ekranda titremeler felan oluyor diyor ayrica parlaklik azaliyormus arti olarak 1 ms ile 4 ms arasindaki farki hissedecegimi zannetmiyorum.Son olarak aoc renk bakimindan daha iyi diyorlar.LG 24GN650-B öneririm. Nedeni ise tepkime süresi daha iyi.
Parlaklığın azalması gerçekten var ama titremeyi ilk kez senden duydum 24G2U modeli panda panel kullandığı için ölü pixel çıkma ihtimali daha fazla evet teknoloji şans işi ama bunuda göz önünde bulundurarak seçimini yapTepkime süresi daha iyi haklisin ama bazi kisiler 1 ms ozelligini acinca ekranda titremeler felan oluyor diyor ayrica parlaklik azaliyormus arti olarak 1 ms ile 4 ms arasindaki farki hissedecegimi zannetmiyorum.Son olarak aoc renk bakimindan daha iyi diyorlar.
Bence LG olan.Bu iki monitör arasında kaldım.Bütçe maksimum 2000₺ her turlu oyun dizi film ve kodlama icin alıcam.Bu iki monitor icin cok güzel yorumlarda var kötü yorumlarda var bana öyle bir şey söyleyin ki artık karar verebileyim.
Tepkime süresi daha iyi haklisin ama bazi kisiler 1 ms ozelligini acinca ekranda titremeler felan oluyor diyor ayrica parlaklik azaliyormus arti olarak 1 ms ile 4 ms arasindaki farki hissedecegimi zannetmiyorum.Son olarak aoc renk bakimindan daha iyi diyorlar.
Bende titreşimi ilk sizden duyuyorum. Forumda onlarca kişi kullanıyor hiç böyle bir şikayet almadım.Parlaklığın azalması gerçekten var ama titremeyi ilk kez senden duydum 24G2U modeli panda panel kullandığı için ölü pixel çıkma ihtimali daha fazla evet teknoloji şans işi ama bunuda göz önünde bulundurarak seçimini yap
Msi için ise direk ölü piksel çıkıyor diyorlar.Benim için ikiside önemli bir kriter iki özellikde üzmeyecek derecede iyi olsun yeterli.Renk sizin için daha önemliyse bunu;
![]()
MSI Optix MAG245R 23.8" 1ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix MAG245R 23.8" 1ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix MAG245R 23.8" 1ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Tepkime süresi daha önemliyse 24GN650-B öneririm. Oyunları çok hardtry oynamıyorsanız mag245r almak daha mantıklı. Hepsiburadada 200tl indirimi var.
Titreşim yazan bir kaç kisi gördüm.Titresim harici ekranda yandan bakinca veya siyah ekranda sararma oluyormuş.Bende titreşimi ilk sizden duyuyorum. Forumda onlarca kişi kullanıyor hiç böyle bir şikayet almadım.
Neden LG peki?Lg de 5 tane ölü piksel çıkmadığı sürece iade kabul etmiyorlar diye de bir sey duydum.Bu doğru mu?Bence LG olan.
Kesinlikle katılıyorum. Ben olsam msi olanı alırım.Renk sizin için daha önemliyse bunu;
![]()
MSI Optix MAG245R 23.8" 1ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix MAG245R 23.8" 1ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix MAG245R 23.8" 1ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Tepkime süresi daha önemliyse 24GN650-B öneririm. Oyunları çok hardtry oynamıyorsanız mag245r almak daha mantıklı. Hepsiburadada 200tl indirimi var.
O monitörde kolay kolay ölü pixel çıkmaz. Fiyatına göre özellikleri iyi çünkü.Neden LG peki?Lg de 5 tane ölü piksel çıkmadığı sürece iade kabul etmiyorlar diye de bir sey duydum.Bu doğru mu?
Nedeniyle beraber yazarsaniz sevinirim.Lg alırdım