Neler Yeni

Öneri AOC 24G2U VS LG 24GN650-B

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İsmail Bilal
Bütçe
1800
Merhaba, 60hz monitör kullanıyorum. Sıkça valorant gibi fps oyunları oynuyorum. Dizi, film de izlediğim için iki konuda da üzmeyecek bir 144hz monitör alacağım. 24gn650 modelinde yandan bakınca sararma, aoc a göre soluk renk gibi söylemler var. Ayrıca 24gn650'de gtg 1ms farkı da dikkat çekiyor. Arada 150TL fark var. Sizce hangisini almalıyım? Alternatif farklı fp monitör önerilerinize de açığım...

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,453
İsim
Diyarhan
Hangisi ucuzsa onu derim 1800tl ye en iyi monitörler.

24g2u - Lg650-B - X24İH

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
Merhaba, 60hz monitör kullanıyorum. Sıkça valorant gibi fps oyunları oynuyorum. Dizi, film de izlediğim için iki konuda da üzmeyecek bir 144hz monitör alacağım. 24gn650 modelinde yandan bakınca sararma, aoc a göre soluk renk gibi söylemler var. Ayrıca 24gn650'de gtg 1ms farkı da dikkat çekiyor. Arada 150TL fark var. Sizce hangisini almalıyım? Alternatif farklı fp monitör önerilerinize de açığım...
Lg24gn650b kullanıyorum sor istediğini çok memnunum

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir

Jukac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Redburne
Bunlar normal. 1ms GtG olan monitörlerin toplam gecikme süresinin 1 ms olmasını beklemiyorsun herhalde? AOC 4 ms GtG, LG 1 ms GtG. Ayrıca AOC'un o modeli ölü piksel çıkma garantili resmen. :D LG alınız.
1 MS monitörde almak için bir kriter değil, 4 MS ile 1 MS arasındaki farkı anlayamazsın.
Sizin için öyle olabilir ama herkes için değil.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir

johndoe

80+
Bunlar normal. 1ms GtG olan monitörlerin toplam gecikme süresinin 1 ms olmasını beklemiyorsun herhalde? AOC 4 ms GtG, LG 1 ms GtG. Ayrıca AOC'un o modeli ölü piksel çıkma garantili resmen. :D LG alınız.

Orada renk skalası olsa gerek, sadece griye baksanız bile 1 ms degil. Bir kere o 1 ms'in nasıl sahte ayarlandıgını bilip bilmeden konuşuyorsunuz. G2G o kadarda işe yaramayan bir rakam ikincisi. Monitör standart overdrive'da iş görür durumda, Fast veya Faster yaptıgınızda test ghosting yapıyor ve o ayarlarda zaten 1ms göremezsiniz. O 1ms hiç bir şekilde gerçek kullanımda göremeyeceginiz bir ayarda çıkacak şekilde testi yapılmıştır.

Jukac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Redburne
Orada renk skalası olsa gerek, sadece griye baksanız bile 1 ms degil. Bir kere o 1 ms'in nasıl sahte ayarlandıgını bilip bilmeden konuşuyorsunuz. G2G o kadarda işe yaramayan bir rakam ikincisi. Monitör standart overdrive'da iş görür durumda, Fast veya Faster yaptıgınızda test ghosting yapıyor ve o ayarlarda zaten 1ms göremezsiniz. O 1ms hiç bir şekilde gerçek kullanımda göremeyeceginiz bir ayarda çıkacak şekilde testi yapılmıştır.
Bu tepkime olayı zaten satış stretajisi. Inverse ghosting durumunu biliyorum. Ama neden hala 1ms GtG varken 4 ms GtG alması gerektiğini anlayamadım?

Flamesa

80+ Silver
Bu tepkime olayı zaten satış stretajisi. Inverse ghosting durumunu biliyorum. Ama neden hala 1ms GtG varken 4 ms GtG alması gerektiğini anlayamadım?
LG 1ms değerini testlerde strong ayarlarda alıyor fakat strongta ters ghosting olduğu için sen LG'yi normal ayarda kullanıyorsun. 24G2U'nun en iyi ayarı strong mesela. LG'nin normali ile 24G2U'nun strongunu karşılaştırınca hemen hemen aynı değerler çıkıyor.
Soldaki 24g2
1631483219011.png

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
bişi sorcam wiewsonic marka bi monitörüm var düşük giriç geçikmesi açınca yanıt verme süresi özelliği tıklanmıyor kapanıyor ikisinden birisini açmamı önerirseniz hangisi yanıt verme süresi ultra hızlımı yoksa düşük input lagmı neden ?

johndoe

80+
Yanıt verme süresi ultra hızlı büyük ihtimalle overdrive'dır, İngilizce yapıp bir de öyle söylemeniz daha iyi olabilir. Ama overdrive ise genelde ultra hızlı iyi sonuçlar vermiyor başka şeylere neden oluyor. Düşük input lag gibi bir şeyler var mı emin degilim monitörün OSD'sinde, Viewsonic kullanmadım şahsen.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Sizin için öyle olabilir ama herkes için değil.
Ölü piksel garantili mi, güldürmeyin lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
uğur yılmaz
tabii ki de 24g2u hem 2x2 hoparlör var hemde sola sağa döndürebilirsin lg'de döndüremezsin. Kendim kullanıyorum çok memnunum. zaten 2019 senesinin en iyi fp monitörü seçilmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,228
Üyeler
167,628
Son üye
emreleitee
Top Bottom