2 fark var zaten ve 200 tl gibi bir fiyata değecek farklg ile arasında ki yani onu seçmem için arasında ki farkları söyleyebilir misin rica etsem
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyw kardeşim benim sana da
Kullanıyorum ve araştırarak aldım LG olan çok daha kaliteli bana göre.neden lg yi önerdiniz
AOC kullanıyorum sıkıntı yok şu anlık bu forumda ölü pikseli yaşayanda benim zaten ben 0 ölü piksel garantisi var sanıyordum bende çıktı ama tamamen benim suçumdan dolayı altını çiziyorum tamamen benim suçumdan dolayı 3-4 ay sonra farkettim yolladım firmaya 5 ölü piksel altı değişim yapmıyoruz dediler mahkeme heyetine başvurup çok rahat kazanabilirdim ama üniversitedeyim ve pc lazım oluyor gidincede 1 ay gibi bir süre boyunca gelmiyor hem rahatsızda etmedi ölü piksel o yüzden kaldı şuan hala kullanıyorum mükemmel monitör tavsiye ederim ışık sızması vs olmadı bende lg markasını kullanmadım ama onunda iyi olduğunu biliyorum monitör hakkında sorunuz varsa cevaplarım seve seve.Sizce hangisini tercih etmeliyim ve 3000 TL bandında önerdiğiniz bir monitör var mı?
LG 24gn650-b 23.8 Inch 144hz 1ms Fullhd Amd Freesync Ips Hdr10 Pivot Gamıng Moniör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LG 24gn650-b 23.8 Inch 144hz 1ms Fullhd Amd Freesync Ips Hdr10 Pivot Gamıng Moniör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.223,41 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ek olarak bazı arkadaşlarım MSI'ın Optix G24C6 modelini iiyamanın g-Master G2470HSU-B1 modelini ve ViewSonic'den birkaç tane monitör önerdiler sizce hangisini tercih etmeliyim? Ben başlıkta olana iki monitör arasında kaldım. Ama yine de sizden fikir almak istedim.
Hayır hiçbir sıkıntısı olmadı çok memnunum.bir sıkıntısı oldu mu ışık sızması var vs diyorlardı
Peki sıfır şekilde lg mi 24g2u muBi önceki açtığınız konuda da herkes lg modeli almanızı söylemiş attığınız aoc model teşhir ürün ve ölü pikselle birlikte geliyor mağara adamı fln olmanız lzm ölü pikselli bi monitörle başka bişey arasında kalmak için
Ben gerçekten bu forum moderatörlerinin adaletine güvenmiyorum artık yaKendi savunduğunu şey bile sana uymuyor bütçem 3000tl diyorsun bu teşhir ürün olmasına rağmen 2950 TL ki bu yüzden fiyatı bu denli düşük birazcık araştırma yapma becerin varsa bundan sonraki en düşük fiyatın 3250 TL oldugunu görürsün 2. Herkes lg dedi diye lg mi alıcam diyosan niye buraya konu açıyorsun niye fikir alıyorsun tamamen mantık dışı gereksiz bı insansın