Yardım AOC 24G42E DEĞİŞİM TALEBİ

Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar AOC 24G42E Monitörü itopyadan 3.999 TL'ye sipariş ettim. Kargo geldi fiziksel hasar yoktu. Pcye bağladım ölü piksel testini açtım gördüğüm kusurları buraya bırakıyorum.

Sorum şu: Değişim talebinde bulundum sizce değişim yaparlar mı? Yoksa geri mi gönderirler?

Renkli ekranlarda sağ üstte de bir leke var!!!
Sol üstte çerçevede nokta kadar ışık var!!
2 tanede ölü piksel.

Ekler

• 1000023526.webp
    1000023526.webp
    838.4 KB · Hit: 47
  • 1000023522.webp
    1000023522.webp
    1.9 MB · Hit: 34
Son düzenleme:
benim aldığım 24G42E de de ölü piksel çıkmıştı. bu seride sanırım böyle hep.
ben iade ettim paramı da verdiler sorun yaşamadım incehesap sagolsun.

konu linki: 24G42E

ölü piksel mi var ? demek istediğin şeyi anlamadım ve nerden aldın bu monitörü, itopya dan mı?

Merhaba arkadaşlar AOC 24G42E Monitörü itopyadan 3.999 TL'ye sipariş ettim. Kargo geldi fiziksel hasar yoktu. Pcye bağladım ölü piksel testini açtım gördüğüm kusurları buraya bırakıyorum.

Sorum şu: Değişim talebinde bulundum sizce değişim yaparlar mı? Yoksa geri mi gönderirler?

2 tanede ölü piksel.
iade yapmaları lazım ben pazartesi aldım sapasağlam senin üründe sıkıntı var

normalde ölü pixel sorun olarak teşkil edilmiyor 5 taneye kadar problem teşkil etmiyorlar ama aldığın yere göre direkt değişim sağlanabiliyor o yeşil nokta da normal aslında çerçeve dışında amazon direkt birebir değişim yapan yerlerden birisi

Kusurları biz tahmin edeceğiz sanırım
Görseli yükledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normalde ölü pixel sorun olarak teşkil edilmiyor 5 taneye kadar problem teşkil etmiyorlar ama aldığın yere göre direkt değişim sağlanabiliyor o yeşil nokta da normal aslında çerçeve dışında amazon direkt birebir değişim yapan yerlerden birisi
Resimlere bak yükledim

Kusurları biz tahmin edeceğiz sanırım
Görseller yüklendi

2 tanede ölü piksel.
şu solda çerçevedeki beyaz nokta normal. ama.ölü piksel var iade etme hakkın var. değişim değilde keşke iade talebi açsaydın

hocam o ölü piksel değil

şu solda çerçevedeki beyaz nokta normal. ama.ölü piksel var iade etme hakkın var. değişim değilde keşke iade talebi açsaydın
Neden hocam ben monitörü beğenmiştim diye değişim istedim

benim aldığım 24G42E de de ölü piksel çıkmıştı. bu seride sanırım böyle hep.
ben iade ettim paramı da verdiler sorun yaşamadım incehesap sagolsun.

konu linki: 24G42E
Kaç tane ölü piksel vardı hocam?

Vallahi ben bu ay 4 tane monitör alıp iade ettim hepsinde ışık sizmasi falan Ne arasan vardı. msı, aoc ve Philips hepsi aynı. En son 2K 260 Hz aoc alıp daha da uğraşmadım yok sızmaymış yok parlaklıkmış hepsi aynı nasilsa. Aoc modelinin paneli falan iyi ama malzeme kalitesine hiç beğenmedim. aynı şekil msi ve Philips malzemeleride plastik ve kötüydü. zaten bu forumda ne zaman bir şey çok övülse alınca pişmanlık yaşıyorum. Gidin fazeon alin yari fiyatına pek farkıda yoktur bence.

benimde 2-3 yıllık monitörümde sıkıntı olmuştu değişim teklif ettiler verdiğim monitör 120 hz di 180 hz yeni bi monitör verdiler benim baya işime gelmişti tabi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri