AOC 24G42e monitör prize takılabilir mi?

Reaksiyon skoru
3
Merhaba ben bir laptop kullanıcısıyım ve 15.6 inç 1368x768 ekrana sahibim AOC 24G42e model monitöre geçmek istiyorum. Bu monitörü güç kaynağı olarak doğrudan prize mi takabilirim nereye takacağım ve sizce 1920x1080p 24 inç bir monitöre geçmem mantıklı mı? Bu tercihim sizce gerçekten değecek midir? Oyunları GeForce NOW'dan oynuyorum. Oyun oynarken ve dizi izlerken görüntünün kalitesi gerçekten fark edecek midir?
Birde Hd7650m Ekran Kartı Zorlanmadan Destekler mi?

Merhaba ben bir laptop kullanıcısıyım ve 15.6 inç 1368x768 ekrana sahibim AOC 24G42e model monitöre geçmek istiyorum. Bu monitörü güç kaynağı olarak doğrudan prize mi takabilirim nereye takacağım ve sizce 1920x1080p 24 inç bir monitöre geçmem mantıklı mı? Bu tercihim sizce gerçekten değecek midir? Oyunları GeForce NOW'dan oynuyorum. Oyun oynarken ve dizi izlerken görüntünün kalitesi gerçekten fark edecek midir?
Birde Hd7650m Ekran Kartı Zorlanmadan Destekler mi?
yok hocam ara kablo ile bizim evin prizine baglamazsan calismaz :D (!)

hocam dalga geçmeyinde gerçekten alırsam eğer güç kaynağı olarak nereye bağlıcam benim masaüstü pc'im yok gerçekten soruyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güç kaynağı olarak prizi kullanabilir miyim benim bildiğim masaüstü pcnin power supplyinden çekiyor gücü ondan ötürü soruyorum hocam

Son düzenleme:
Rica etsem biri söyleyebilir mi doğrudan prize takabiliceğim bir aparatla birlikte mi geliyor daha önce hiç harici monitörüm olmadı gerçekten .

yok hocam ara kablo ile bizim evin prizine baglamazsan calismaz :D (!)
kral troll konu gibi geldiği için galiba millet cevaplamak için bakmıyor bile gerçekten bak tüm samimiyetimle bilmiyorum Benim bildiğim power supplyden çekiyor masaüstü pcsi olanlar kullanabiliyor şeklindeydi harici monitörü normalde prize mi takılıyor ? Bununla ilgili adaptör gönderiliyor mu sana zahmet cevaplarsan sevinirim.

ve değer mi sence full hd çözünürlüğe geçmek farkediyor mu daha önce hiç full hd bir monitör görmedim.Gerçekte

Geri