evet çalışıyor sıkıntısızArkadaslar bunun nvıdıa ekran kartları ıle uyumlu calısıyor mu ozellıklerde goremedım ama bılıyor musunuz acaba ona gore alıcam da ?
evet çalışıyor sıkıntısız
yapıştır direk aynı modelin 24 inch olanı var bende fps oyunuyorum diye 24 aldım nvidia ekran kartım var sıkıntısız 10 numara monitörıtopyada ındırımde 4.400 TL alınır mı hocam pekı ?
ıtopyada ındırımde 4.400 TL alınır mı hocam pekı ?
sonunda bk olmayan model gsync uyumlu yabi nvidia ekran kartları ile tam uyumlu çalışır gecikme süresi en aza iner ama bk yazan yani bu modelde adaptive sync bulunuyor bir sıkıntı olmaz.evet çalışıyor sıkıntısız
bende csgo vs oynıcam ekran ayarlarını nvdıa denetım masası ayarları vs yapcam oluyorsa dırekt yapıstırıcam baktım da nvdıa degılde amd desteklıyor gozukuyoryapıştır direk aynı modelin 24 inch olanı var bende fps oyunuyorum diye 24 aldım nvidia ekran kartım var sıkıntısız 10 numara monitör
hocam bk olan var bende gsync varsonunda bk olmayan model gsync uyumlu yabi nvidia ekran kartları ile tam uyumlu çalışır gecikme süresi en aza iner ama bk yazan yani bu modelde adaptive sync bulunuyor bir sıkıntı olmaz.
tam model ne hocam senınkının acabahocam bk olan var bende gsync var
24g2spu bk baktım 27 de adaptive sync yazıyor 24 te g sync var direkttam model ne hocam senınkının acaba
gsync yok adaptive sync var gsync gibi çalışıyor.hocam bk olan var bende gsync var
farklı bir model hocam.24g2spu bk baktım 27 de adaptive sync yazıyor 24 te g sync var direkt
aynı model hocam biri 24 biri 27 inç sadece ve ufak farkları var inç yüzündengsync yok adaptive sync var gsync gibi çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
farklı bir model hocam.
nvdıa ıle uyumlu olursa hocam sıparıs geceyım yoksa baska bır model bakacagım ?gsync yok adaptive sync var gsync gibi çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
farklı bir model hocam.
nvidia ile uyumlu olur hiçbir sıkıntı da çıkarmaz ama almışken gsync lı alın bence daha iyi görüntü ve daha az tepkime için.nvdıa ıle uyumlu olursa hocam sıparıs geceyım yoksa baska bır model bakacagım ?