Yardım AOC 27" 27G2U/BK 144Hz IPS Alınır mı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,892
2. el 3 aylık 1700 TL ye alınır mı? kullanan var mı aranızda IPS panel oluşu beni çok cezbetti. 27 veya 32 inc monitör arıyorum. film ve hikayeli oyunlar oynamak için tavsiyeleriniz nelerdir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırı 2000tl siz bilirsiniz.
Eğer rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız 1080p yerine 2k monitör bakın hikayeli oyunlarda hz önemli değil. Panel ve çözünürlük önemli.

Bunu al 75hz Ips ve 2k bir monitör 5ms gözünüzü yanıtlmasın rekabetçi oyun oynadığınız için belli olmaz. (Oynasanız bile hissedemezsiniz.)

o sisteme 144 hz bi tık fazla eğer ekran kartı değiştirirseniz neden alınmasın

Sıfırı 2000tl siz bilirsiniz.
Eğer rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız 1080p yerine 2k monitör bakın hikayeli oyunlarda hz önemli değil. Panel ve çözünürlük önemli.

Bunu al 75hz Ips ve 2k bir monitör 5ms gözünüzü yanıtlmasın rekabetçi oyun oynadığınız için belli olmaz. (Oynasanız bile hissedemezsiniz.)
yok rekabetçi oyun oynamak için almıyorum. Zaten 240 hz 1 ms 24.5 monitörüm var. Bu alacağımı 27 veya 32 büyük hikayeli oyunlar ve arkadaşlarımla fifa falan oynamak için almak istiyorum

yok rekabetçi oyun oynamak için almıyorum. Zaten 240 hz 1 ms 24.5 monitörüm var. Bu alacağımı 27 veya 32 büyük hikayeli oyunlar ve arkadaşlarımla fifa falan oynamak için almak istiyorum
O zaman dediğim monitörü alın ıps ekran ve 2k bir monitör kalite farkını anlarsınız :).

Geri