🔥İndirim AOC 27G4X 180 Hz monitör sepette 5700₺

En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,024
en düşük fiyatı 9 ay önce 5300 liraydı şimdi ise itopya.com'da sepete ekleyince fiyatı 5700 liraya düşüyor. AOC'un bu modelini az sonra alacağım incelemeleri ve özellikleri çok iyi. hoparlörü var fakat çok bir şey beklemeyin gündelik kullanımda ideal. pivot özelliği de mevcut
1761491715585.webp

sepette fiyatı düşme sadece bu monitör için değil, diğer monitörlere bakmak isteyenler için: https://www.itopya.com/monitor_k5?or=edf

27G4XE modeli 5000 lira ne farkı var bilen var mı
1761492064153.webp

indirim fln yok hocam konuyu siler misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fhd monitorler bu kadar para etmez ekran kartınız 1080 p i.in bile olsa maks 24 inç alın o zaman monitürü

indirim fln yok hocam konuyu siler misiniz

fhd monitorler bu kadar para etmez ekran kartınız 1080 p i.in bile olsa maks 24 inç alın o zaman monitürü
daha iyisini önerir misin?

kullandığım en dandik monitörlerden, paneli iyi ama kendisi beş para etmez gidin lenovalara bakın daha iyi hem hoparlör olarak da.
monitörün zaten paneli iyi olacak diyecek olabilir ama bana gelen üründe boydan boya günün her vaktinde gözüken ışık sızması da vardı, ben iade edip geçmiştim onu da bahane ederek.

arada fark var

kullandığım en dandik monitörlerden, paneli iyi ama kendisi beş para etmez gidin lenovalara bakın daha iyi hem hoparlör olarak da.
monitörün zaten paneli iyi diyecekler olabilir ama bana gelen üründe boydan boya günün her vaktinde gözüken ışık sızması da vardı, ben iade edip geçmiştim onu da bahane ederek.
neresi kötüydü?

IPS'e göre renkleri kötüydü bence, hoparlör kötü falan değil direk rezalet yt'de izlediğim videolarda bile insanların ne dediğini zor seçiyordum.
malzeme kalitesi de kötü, bende gelen üründe acayip bir ışık sızması da vardı iade ettim o yüzden.
ben siparişi geçtim. 1 haftalık testin ardından inceleme konusu açacağım. ışık sızması olayı her monitörde yaşanabiliyor

en düşük fiyatı 9 ay önce 5300 liraydı şimdi ise itopya.com'da sepete ekleyince fiyatı 5700 liraya düşüyor. AOC'un bu modelini az sonra alacağım incelemeleri ve özellikleri çok iyi. hoparlörü var fakat çok bir şey beklemeyin gündelik kullanımda ideal. pivot özelliği de mevcut
Alıntıyı görüntüle

sepette fiyatı düşme sadece bu monitör için değil, diğer monitörlere bakmak isteyenler için: https://www.itopya.com/monitor_k5?or=edf
Paneli kronik sorunlu monitör önerirken utanmıyor musunuz? Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor:
MSI G2412, MSI G2412F, MSI MAG 275R2, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.

Geri