❌İndirim Bitti! AOC 27G4X 180 Hz monitör sepette 5700₺

Konuda sadece kendi adına konuşanlar gerçekten bağırttı :D, ya arkadaşlar her insanın zevki ve istekleri farklıdır kimi büyük ekran istiyor 27 inç 1080p alıyor kimi 2k 1080p alıyor 27 inç alınmaz şöyle böyle yazmak çok boş bende 27 inç 1080p kullanıyorum pikselleşme felan yok alayı kolpa bilgi sadece ölçek arttığı için daha büyük gösteriyor sembolleri

Konuda sadece kendi adına konuşanlar gerçekten bağırttı :D, ya arkadaşlar her insanın zevki ve istekleri farklıdır kimi büyük ekran istiyor 27 inç 1080p alıyor kimi 2k 1080p alıyor 27 inç alınmaz şöyle böyle yazmak çok boş bende 27 inç 1080p kullanıyorum pikselleşme felan yok alayı kolpa bilgi sadece ölçek arttığı için daha büyük gösteriyor sembolleri
8K 540 hz olmazsa almam 😏

27G4X kullanıcısıyım. 1 senedir kullanıyorum. Aşırı memnunum. Saçma sapan konuşanlara bakma. Herşeyi ile bu fiyatı en çok hak eden monitördür. Tepki süreleri de bu fiyat bandında neredeyse rakipsiz. Bana da FantastikTürk hocam önermişti bu forumda.

1761574097020.webp

Son düzenleme:
27G4X kullanıcısıyım. 1 senedir kullanıyorum. Aşırı memnunum. Saçma sapan konuşanlara bakma. Herşeyi ile bu fiyatı en çok hak eden monitördür. Tepki süreleri de bu fiyat bandında neredeyse rakipsiz. Bana da bir FantastikTürk hocam önermişti bu forumda.

Alıntıyı görüntüle
Kullananlara soruyorum kötüleyen yok. Bugün alamadım kargo anlaşmaları yüzünden. Birisi kasım indirimlerini bekle diyorda bilemedim bu fırsat kaçırılacak gibi değil

Kullananlara soruyorum kötüleyen yok. Bugün alamadım kargo anlaşmaları yüzünden. Birisi kasım indirimlerini bekle diyorda bilemedim bu fırsat kaçırılacak gibi değil
2 arkadaşıma da bu monitörden aldırdım. Hatta bir ara 5.400'e düşmüştü, o sıra bir arkadaşım aldı, 5.700'deyken diğeri.
3'ümüzde de 1 tane bile ölü piksel çıkmadı. Hepimiz memnunuz :)

Geri