- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,566
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2080 Ti yapacağımartık bende bixiblade gibi senden şüpheleniyorum ha
yakında rtx5070 sistem yaptım dersen şaşırmayacam![]()
2080 Ti yapacağımartık bende bixiblade gibi senden şüpheleniyorum ha
yakında rtx5070 sistem yaptım dersen şaşırmayacam![]()
Paneli VA ona dikkakt etmek gerekbu 5.5 a nasıl![]()
GIGABYTE GS27QC 27" 170Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready QHD SS VA Curved Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS27QC 27" 170Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready QHD SS VA Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS27QC ITOPYA'dawww.itopya.com
8K 540 hz olmazsa almamKonuda sadece kendi adına konuşanlar gerçekten bağırttı, ya arkadaşlar her insanın zevki ve istekleri farklıdır kimi büyük ekran istiyor 27 inç 1080p alıyor kimi 2k 1080p alıyor 27 inç alınmaz şöyle böyle yazmak çok boş bende 27 inç 1080p kullanıyorum pikselleşme felan yok alayı kolpa bilgi sadece ölçek arttığı için daha büyük gösteriyor sembolleri
Pivot ne ise yariyorpivot farkı var. kullandığım özelliklerden birisi olduğu için bunu tercih etmedim yoksa başta aklımda bu vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim gibi ekran kartları 1080p kartı olan var. fiyatına göre ne bekliyorsunuz anlamıyorum
Elranı dikey döndürebilmePivot ne ise yariyor
Gereksz benceElranı dikey döndürebilme
Herkes sadece yatay nodda kullanmıyorGereksz bence
Kullananlara soruyorum kötüleyen yok. Bugün alamadım kargo anlaşmaları yüzünden. Birisi kasım indirimlerini bekle diyorda bilemedim bu fırsat kaçırılacak gibi değil27G4X kullanıcısıyım. 1 senedir kullanıyorum. Aşırı memnunum. Saçma sapan konuşanlara bakma. Herşeyi ile bu fiyatı en çok hak eden monitördür. Tepki süreleri de bu fiyat bandında neredeyse rakipsiz. Bana da bir FantastikTürk hocam önermişti bu forumda.
Alıntıyı görüntüle
2 arkadaşıma da bu monitörden aldırdım. Hatta bir ara 5.400'e düşmüştü, o sıra bir arkadaşım aldı, 5.700'deyken diğeri.Kullananlara soruyorum kötüleyen yok. Bugün alamadım kargo anlaşmaları yüzünden. Birisi kasım indirimlerini bekle diyorda bilemedim bu fırsat kaçırılacak gibi değil