𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Para var huzur var agaBakalım hayırlısı isterse 30 gün bekletsin .d 2 monitörüm var beni bozmaz istediğimi aldıktan sonra. tabi bekletilmek hoş değil .d
Para var huzur var agaBakalım hayırlısı isterse 30 gün bekletsin .d 2 monitörüm var beni bozmaz istediğimi aldıktan sonra. tabi bekletilmek hoş değil .d
Helalin'den etsin inşallahÖyle demeyelim ağa şimdi kazanıyoruz allah herkese nasip etsin. İstesem şu an ekstra 360hz alırım koyarım köşeye israf etmek istemiyorum parayı.
Şuan monitörden memnunsanız iade etmeyin bence.@Adriatique Ne diyorsun iade edelim mi?
Bu servispoint'e bağlıymış AOC. Az buz araştırdımda şikayetvar'da çok fazla esip gürleyen var. ( Monitör için görmedim ama farklı şeyler için gördüm). Servispoint çok uğraştırır mı sence oldu ki iade için uğraştım vs.Şuan monitörden memnunsanız iade etmeyin bence.
Sisteminiz 2K çözünürlük için daha uygun. Rekabetçi oyunları profesyonel derecede de oynamıyorsunuz anladığım kadarıyla, bir ton uğraşın sonunda monitörü iade edip 360Hz monitör alınca fark hissedeceksiniz elbet ama ''bunun için miydi?'' diye de sorabilirsiniz kendinize. Bence 360Hz için bu kadar kasmaya gerek yok; CS'de 60Hz monitörle bile Global'e çıkan var, oyunun keyfini çıkarın derim.
Bence evet, THH'ye uzama ihtimali yüksek. Belki THH'ye vereceğinizi gördüklerinde iade kabul edebilirler.Bu servispoint'e bağlıymış AOC. Az buz araştırdımda şikayetvar'da çok fazla esip gürleyen var. ( Monitör için görmedim ama farklı şeyler için gördüm). Servispoint çok uğraştırır mı sence oldu ki iade için uğraştım vs.
O zaman buna razı düşüp uğraşmıyorum. Sadece 27inç baya büyük ondan düşünüyordum. Görüntüde herhangi bir sıkıntı yokBence evet, THH'ye uzama ihtimali yüksek. Belki THH'ye vereceğinizi gördüklerinde iade kabul edebilirler.