Neler Yeni

AOC AG275QXN monitörünü iade etmeli miyim?

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
@Adriatique Ne diyorsun iade edelim mi?
Şuan monitörden memnunsanız iade etmeyin bence.

Sisteminiz 2K çözünürlük için daha uygun. Rekabetçi oyunları profesyonel derecede de oynamıyorsunuz anladığım kadarıyla, bir ton uğraşın sonunda monitörü iade edip 360Hz monitör alınca fark hissedeceksiniz elbet ama ''bunun için miydi?'' diye de sorabilirsiniz kendinize. Bence 360Hz için bu kadar kasmaya gerek yok; CS'de 60Hz monitörle bile Global'e çıkan var, oyunun keyfini çıkarın derim.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Şuan monitörden memnunsanız iade etmeyin bence.

Sisteminiz 2K çözünürlük için daha uygun. Rekabetçi oyunları profesyonel derecede de oynamıyorsunuz anladığım kadarıyla, bir ton uğraşın sonunda monitörü iade edip 360Hz monitör alınca fark hissedeceksiniz elbet ama ''bunun için miydi?'' diye de sorabilirsiniz kendinize. Bence 360Hz için bu kadar kasmaya gerek yok; CS'de 60Hz monitörle bile Global'e çıkan var, oyunun keyfini çıkarın derim.
Bu servispoint'e bağlıymış AOC. Az buz araştırdımda şikayetvar'da çok fazla esip gürleyen var. ( Monitör için görmedim ama farklı şeyler için gördüm). Servispoint çok uğraştırır mı sence oldu ki iade için uğraştım vs.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
AOC iyi marka dediler bende güvenerek aldım. Belirttiğin pikselleşmeyi yaşamadım. Lakin ghosting bende de var. İçine sinmiyorsa iade et gitsin. 27 inç olduğundan tv gibi olması hoşuma gidiyor benimkinin. Yatağa uzanıp uzaktan izleyebiliyorum. Gözler de bozuk olduğundan altyazının büyük olması işime geliyor.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu servispoint'e bağlıymış AOC. Az buz araştırdımda şikayetvar'da çok fazla esip gürleyen var. ( Monitör için görmedim ama farklı şeyler için gördüm). Servispoint çok uğraştırır mı sence oldu ki iade için uğraştım vs.
Bence evet, THH'ye uzama ihtimali yüksek. Belki THH'ye vereceğinizi gördüklerinde iade kabul edebilirler.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Bence evet, THH'ye uzama ihtimali yüksek. Belki THH'ye vereceğinizi gördüklerinde iade kabul edebilirler.
O zaman buna razı düşüp uğraşmıyorum. Sadece 27inç baya büyük ondan düşünüyordum. Görüntüde herhangi bir sıkıntı yok

Top Bottom