GirayHan
80+ Platinum
18.999 TL diyor
Ips olsaymis tadindan yenmezdi yine de fiyati gayet iyi ancak son zamanlarda bu fiyata dus cik yasamis
Smearing var bu modelde
MSI G274QPF-QD Monitör bu monitör iyi miIps olsaymis tadindan yenmezdi yine de fiyati gayet iyi ancak son zamanlarda bu fiyata dus cik yasamis
Bazı arkadaşlar renkleri çok parlak demiş premium color diye bir özellik varmış onu açınca monitör cortluyor Muşdirekt al MSI G274QPF-QD
Kalibrasyon ayarı falan yapılmadan mi kullanıldı orasını bilemiyorum ama bu monitör u alır isem güzel bir kalibre etmem gerek ama neye göre edeceğim bilemiyorumdirekt al MSI G274QPF-QD
kanka saticiyi nasıl değiştiriyoruz komik bi soru ama bulamadım bir türlü
QPX olan versiyonu var bende 240hz renkler mükemmel, yine iyi bir asus modelden geçtim (ASUS VG279QM) yan yana koyuyorum alakası yok renklerin MSİ ın G serisi gayet güzelMSI G274QPF-QD Monitör bu monitör iyi mi
kanka saticiyi nasıl değiştiriyoruz komik bi soru ama bulamadım bir türlü
hepsiburadanın arama kısmına yazınca niyese geliyor al link bu https://www.hepsiburada.com/aoc-agon-31-5-ag325qzn-eu-0-5ms-240hz2k-pm-HBC00005HYVQKGPX olan versiyonu var bende 240hz renkler mükemmel, yine iyi bir asus modelden geçtim (ASUS VG279QM) yan yana koyuyorum alakası yok renklerin MSİ ın G serisi gayet güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
senlik bir problem yok diğer satıcılar gibi bir kısım yok normalde işaretlediğim yerde diğer satıcılar gözükür başka ürünlere gir bak bunda yok bende anlamadım.
rtings'te kalibrasyon renk profili var icc onu yükle sorun çözülür bende var bu almak istediğin monitör 2. monitör olarak kullanıyorum harikadır ana monitör'üm gigabyte FI32U . başka monitör bakma monitör cortluyor diyenlere de bakma 1 yıldan fazladır bende renk şöleni yaşatıyor resmen. oled'ten hallice harika bi monitördür.Bazı arkadaşlar renkleri çok parlak demiş premium color diye bir özellik varmış onu açınca monitör cortluyor Muş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalibrasyon ayarı falan yapılmadan mi kullanıldı orasını bilemiyorum ama bu monitör u alır isem güzel bir kalibre etmem gerek ama neye göre edeceğim bilemiyorum