Sıkıntı ghosting ama hiç bir yorumda görmedim ben , çoğunlukla olumlu yorum vardıGhosting yaşayanlar olmuş.
Güzel yorumları daha üstün basıyor.
önerir misin ? 1449 du dün , bugün 1799 a çıkmış değer mi sence ?kullanmisligim var
Mesaj otomatik birleştirildi:
iki yada üç senedır kullandım hiç bir sikinti yoktu
tavsiye ederim değer renk konusunda canlı sönük değil film oyunlar videolar da görüntü konusunda seni üzmezönerir misin ? 1449 du dün , bugün 1799 a çıkmış değer mi sence ?
hoparlörü yok diye duydum ?tavsiye ederim değer renk konusunda canlı sönük değil film oyunlar videolar da görüntü konusunda seni üzmez
Ben şuanlık menunum yakın zamanda ayarlarını yapacağın ölü piksel çıkmaıd sadece sıkışmış piksel çıktı başka bir şey yok ışık süzmesi falan giçbirşey yokArkadaşlar bu monitörü alanlar memnun mu ?
Bi sıkıntıyla karşılaştılar mı yazabilir misiniz ?
iyi akakce den baktın mı fiyatlara belki vardır uygunahoparlörü yok diye duydum ?
birde https://www.n11.com/urun/viewsonic-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel şu monitör nasıl sence ?
Bende varda monitör şuanlık görmedim ghostin ayrıca o hz ile alakalı değilmi?Ghosting yaşayanlar olmuş.
Güzel yorumları daha üstün basıyor.
iki üç sene kullandım hiç bir sıkıntı yok tuBende varda monitör şuanlık görmedim ghostin ayrıca o hz ile alakalı değilmi?
en uygunu bu vatan da da 1499 tliyi akakce den baktın mı fiyatlara belki vardır uyguna