Neler Yeni

AOC C24G1 Monitör İle Takas Konusu

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Bütçe
5
Elimde Xbox Series S cihaz var 4 aylık kullanmadığım için 5.750₺ fiyata satılığa çıkardım alıcı çıkmıyor bu yüzden üstüne para alabileceğim bir monitör ile takasa gitmeyi düşündüm ve bir kişi ile şuan konuşuyoruz kişi monitörü 2.000₺ fiyata satıyor bu kişi monitörü Ocak ayına girmeden İstanbul İtopya mağazasından satın almış fakat ben monitör ile takas yapmak için Ankara'ya gideceğim otobüs bileti gidiş dönüş toplam 100₺ Ankara içi ulaşım falan toplam 200₺ yol masrafı olacak kişiden üstüne alacağım para 3.200₺ civarı sizce takasa gitmek mantıklı mı ve monitörde kronik sorun var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
Elimde Xbox Series S cihaz var 4 aylık kullanmadığım için 5.750₺ fiyata satılığa çıkardım alıcı çıkmıyor bu yüzden üstüne para alabileceğim bir monitör ile takasa gitmeyi düşündüm ve bir kişi ile şuan konuşuyoruz kişi monitörü 2.000₺ fiyata satıyor bu kişi monitörü Ocak ayına girmeden İstanbul İtopya mağazasından satın almış fakat ben monitör ile takas yapmak için Ankara'ya gideceğim otobüs bileti gidiş dönüş toplam 100₺ Ankara içi ulaşım falan toplam 200₺ yol masrafı olacak kişiden üstüne alacağım para 3.200₺ civarı sizce takasa gitmek mantıklı mı ve monitörde kronik sorun var mı ?

hizli trenle git gel reis otobus biletleri pahali. ayrica 100₺ nasil otobus gidis gelis anlamadim. Bu arada ben de ankaradayim

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hizli trenle git gel reis otobus biletleri pahali. ayrica 100₺ nasil otobus gidis gelis anlamadim. Bu arada ben de ankaradayim
Karabük'te yaşıyorum ben Ankara - Karabük 50₺ eğer zam gelmediyse

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
ha anladim istanbul sandim bi an pardon hocam
Hafif zam gelmiş ama 31 Mayıs'ta 50₺ bilet var sorun değil ya 100₺ olsa bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takas konusun da düşüncen ne ?

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
2. Monitör olarak kullanmıştım. Oyunlarda çok kullanmadım. Ama görüntü ve kalite olarak iyidi. En azından f/p olarak şuan çok iyi gözüküyor. Ama dediğiniz uğraş bana çok mantıklı gelmedi. Hem elinizdeki ürünü bir kere pahalıya veriyorsunuz. En azından ona yapacağınız masrafı sattığınız ürünün fiyatına yansıtın. 5000 TL fiyata çok kolay satacağınızı düşünüyorum. E tabii şu da var. Vaktiniz varsa uğraşmak sizin için sorun değilse o şekilde de yapabilirsiniz. Çünkü iyi monitör güzel fiyat.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
2. Monitör olarak kullanmıştım. Oyunlarda çok kullanmadım. Ama görüntü ve kalite olarak iyidi. En azından f/p olarak şuan çok iyi gözüküyor. Ama dediğiniz uğraş bana çok mantıklı gelmedi. Hem elinizdeki ürünü bir kere pahalıya veriyorsunuz. En azından ona yapacağınız masrafı sattığınız ürünün fiyatına yansıtın. 5000 TL fiyata çok kolay satacağınızı düşünüyorum. E tabii şu da var. Vaktiniz varsa uğraşmak sizin için sorun değilse o şekilde de yapabilirsiniz. Çünkü iyi monitör güzel fiyat.
Aslında İstanbul'dan alıcı çıkıyor fakat akrabama yollar teslim alırsınız diyince ben başka ilanlara bakayım diyor o yüzden bezdim yani pazarlık payı ile 5300₺ fiyata veriyorum aslında sıfır ayarında ürünü de çok zararına satmak istemiyorum zaten hiç kullanmadım

Birde 2 ay boyunca satışta kimlerle uğraştım ama olmadı o yüzden bezdim

Düşünceni almak istiyorum birde monitör ile ilgilenen kişiler varsa konuya etiketler'misin ? @Perfectshot06

Son düzenleme:
Top Bottom