Neler Yeni

Aoc c24g1 upgrade etmek istiyorum

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak
Zaten curved monitöre alışık değilsen zor gelir bence kesin düz olan bir monitöre geçmelisin Asus tufları öneririm
Aslında bundan önce laptop vardı kasaya geçince ilk monitör olarak curved aldım ama düz daha rahat gibi duyumlar aldım. Kullanmışlığınıx var mı ikisini de ? Sizce hangisi daha iyi fps oyunları için

Hienfps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adin Durgut
Aslında bundan önce laptop vardı kasaya geçince ilk monitör olarak curved aldım ama düz daha rahat gibi duyumlar aldım. Kullanmışlığınıx var mı ikisini de ? Sizce hangisi daha iyi fps oyunları için
Ben kesinlikle düz öneririm ikisinide kullanış biri olarak ama kesinlikle pivot olsun çünkü inanılmaz fazla artısı var.

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak
Ben kesinlikle düz öneririm ikisinide kullanış biri olarak ama kesinlikle pivot olsun çünkü inanılmaz fazla artısı var.
Pivot ne oluyor tam olaram hocam ? Googleda araştır deme burdan sorup öğrenmek daha hoj 😀

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak
Yukarı aşağıya inen monitörlere deniyor istediğin yöne rahat hareket ettirebilmeni sağlıyor
Anladım North bayounun monitör kolunu kullanıyorum çift monitör için zaten rahatım hareket ettirme konusunda . Teşekkür ederm bilgilendirme için

Top Bottom