AOC C27G4ZXE 27 Alınır mı

Hocam günümüz de oyun oynayacak kişilerin çoğu tercihi fast IPS panel ve bunu bir sebepi var, va panel ofis işleri için olsun veyahut farklı iş amaçlı çeşitler için iyi bir seçenek ama oyun kavramı araya girince fast IPS her zaman önde, zaten bunu kullanıcı oranları ile de idrak edebilirsiniz.
Hocam bu sorunun cevabını ben kendi açımdan bu akşam alacağım :) 23.8 inch 240 Hz 0.5 ms Aoc marka monitörüm var IPS panel. Odyssey G65B 2k 240 hz 1 ms curved monitörüm de az önce kargosu teslim edilmiş şu an iş yerindeyim. Akşam bu iki monitörü kullanacağım. Eğer ölü piksel vs. gibi "HER MONİTÖRDE OLABİLEN" üretim hataları olmazsa yan yana koyup ikisini de değerlendireceğim. Bunlar aşırı genel yorumlar. G65B IPS panellerle çok rahatlıkla rekabet eden bir VA panel. Tüm incelemeler ve kullanıcı yorumları bunu söylüyor. Dediğim gibi üretim kaynaklı bir problem olmadığı sürece ben akşam cevabımı alacağım ve aldığım cevabı da forumda bir konu açarak detaylandıracağım. Böylece herkes aslında bazı soruların cevabını almış olur umarım ama dualarınızı beklerim üretim hatası olmamasıyla ilgili :)

Hocam günümüz de oyun oynayacak kişilerin çoğu tercihi fast IPS panel ve bunu bir sebepi var, va panel ofis işleri için olsun veyahut farklı iş amaçlı çeşitler için iyi bir seçenek ama oyun kavramı araya girince fast IPS her zaman önde, zaten bunu kullanıcı oranları ile de idrak edebilirsiniz.
Öyle olmasının sebebi neredeyse herkesin her VA paneli sorunlu sanması. 10 yıl önce ki forum efsaneleri sağolsun. VA panel çöp diyen adamlar televizyonunun VA panel olduğunun farkında bile değil. FPS oyunları dışında her şey için kaliteli VA > kaliteli IPS. Hikayeli oyunlar vb. için de dahil bu dediğim sadece iş, dizi film vb. için değil.

Mesela AOC 24G4X'ten değişim ile kaliteli VA panele sahip AOC 25G3ZM'e geçen birisinin kullanıcı deneyimi. Geçmeden önce VA panele karşı çok ön yargılıydı ama şu anda monitöründen çok memnun. Özellikle hikayeli oyunlarda çok keyif aldığını söylüyor:

@Noysal

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,523
Üyeler
183,297
Son üye
yunusyelgec
Geri