Plutonzombisi21
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Bütçe
- 7
https://pckolik.com.tr/urun/aoc-c27...nc-fhd-fast-va-curved-gaming-monitor:C27G4ZXE
alınır mı? sizce arkadaşlar
alınır mı? sizce arkadaşlar
Hocam varmı tercihiniz 7k bandında curved 27 inç güzel bişiBir çok sebepten alınmaz. Çünkü PCKolik ne kadar omurgasız varsa çalışmayı tercih etti, garip. Ama asıl sebep 27" FHD monitör alınmaz.
Evet piksel sayarsın bakasın gelmez ekrana. 27 inç alıyorsan en az 2K alacaksın.Bir çok sebepten alınmaz. Çünkü PCKolik ne kadar omurgasız varsa çalışmayı tercih etti, garip. Ama asıl sebep 27" FHD monitör alınmaz.
Hocam Curved Seviyom ya yokmu Curved tercihiniz8K civarına aşağıda ki ürünü tercih edebilirsin. Diğer türlü 4-5K arasına FHD bak.
![]()
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr
İlgilenmediğim modeller hocam, belki arkadaşlar yardımcı olur. İyi forumlar.Hocam Curved Seviyom ya yokmu Curved tercihiniz
Ezbere konuşmak yerine araştırsak mı?va panel alınmaz hocam
Bu bütçede önerebileceğim kaliteli VA panele sahip monitör var ama flat. Size tek uygun seçenek bütçeyi arttırıp Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B almak.Hocam Curved Seviyom ya yokmu Curved tercihiniz
Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim büyük ihtimalle bu samsung monitörü alacam ama bana kasa da lazım 25 30 ki bandında böyle bu sistemle bu monitör çok iyi gider pişman olmazsın dediğiniz hazır sistem varmı hocamEzbere konuşmak yerine araştırsak mı?
Bu bütçede önerebileceğim kaliteli VA panele sahip monitör var ama flat. Size tek uygun seçenek bütçeyi arttırıp Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B almak.
Ne ezberi, 7k verip niye va panele mahkum olalım, tonla fast IPS panel var canlı renk gösterenEzbere konuşmak yerine araştırsak mı?
Bu bütçede önerebileceğim kaliteli VA panele sahip monitör var ama flat. Size tek uygun seçenek bütçeyi arttırıp Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B almak.
FPS oyunları dışında her şey için kaliteli VA > kaliteli IPS. VA panelin kontrast oranı çok yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. Neden tüm televizyonlar VA panel sanıyorsun? Kaliteli VA paneller VA panelin ghosting ve gecikme sorununu dibe indirir.Ne ezberi, 7k verip niye va panele mahkum olalım, tonla fast IPS panel var canlı renk gösteren