AOC C27G4ZXE 27 Alınır mı

Bir çok sebepten alınmaz. Çünkü PCKolik ne kadar omurgasız varsa çalışmayı tercih etti, garip. Ama asıl sebep 27" FHD monitör alınmaz.

va panel alınmaz hocam

Ezbere konuşmak yerine araştırsak mı?

Bu bütçede önerebileceğim kaliteli VA panele sahip monitör var ama flat. Size tek uygun seçenek bütçeyi arttırıp Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B almak.
Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim büyük ihtimalle bu samsung monitörü alacam ama bana kasa da lazım 25 30 ki bandında böyle bu sistemle bu monitör çok iyi gider pişman olmazsın dediğiniz hazır sistem varmı hocam

Ezbere konuşmak yerine araştırsak mı?

Bu bütçede önerebileceğim kaliteli VA panele sahip monitör var ama flat. Size tek uygun seçenek bütçeyi arttırıp Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B almak.
Ne ezberi, 7k verip niye va panele mahkum olalım, tonla fast IPS panel var canlı renk gösteren

Ne ezberi, 7k verip niye va panele mahkum olalım, tonla fast IPS panel var canlı renk gösteren
FPS oyunları dışında her şey için kaliteli VA > kaliteli IPS. VA panelin kontrast oranı çok yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. Neden tüm televizyonlar VA panel sanıyorsun? Kaliteli VA paneller VA panelin ghosting ve gecikme sorununu dibe indirir.

Son düzenleme:
Hocam günümüz de oyun oynayacak kişilerin çoğu tercihi fast IPS panel ve bunu bir sebepi var, va panel ofis işleri için olsun veyahut farklı iş amaçlı çeşitler için iyi bir seçenek ama oyun kavramı araya girince fast IPS her zaman önde, zaten bunu kullanıcı oranları ile de idrak edebilirsiniz.

Geri