Neler Yeni

Öneri Aoc G2590VXQ 24.5" TN PANEL 75 HZ uygun fiyatlı monitör

alicemil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
alicemil
Öncelikle selam dostlar,uzun süredir bir sistem toplamak istiyorum.sonunda topluyorum ancak bütçem kısıtlı ve monitere 1000 tl para ayırabildim.Küçük çaplı bir araşıtma sonunda amazon.com. tr de bu monitörü buldum.Baktığım diğer forumlarda genel olarak beğenilmiş ama TN panel olması bayaa eleştirilmiş.Sizce almalı mıyım?Ürünün linkini atıyorum vaktiniz varsa inceleyebilir misiniz?

ÜRÜN- https://www.amazon.com.tr/AOC-G2590...6&keywords=aoc+g2590vxq&qid=1590047825&sr=8-1

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
TN paneli eleştiriyorlar da en düşük ghosting suanki teknolojide TNde yani, en iyi Gaming monitörler TNdir. O eleştirenlerin hiçbir şey bilmedigine eminim. Renk açısından evet VA daha iyidir ama tercih meselesu. Ve attığın monitörü beğenmedim o fiyata 75hz almak çok acı olur. Daha iyi modeller bulunabilir

alicemil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
alicemil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TN paneli eleştiriyorlar da en düşük ghosting suanki teknolojide TNde yani, en iyi Gaming monitörler TNdir. O eleştirenlerin hiçbir şey bilmedigine eminim. Renk açısından evet VA daha iyidir ama tercih meselesu. Ve attığın monitörü beğenmedim o fiyata 75hz almak çok acı olur. Daha iyi modeller bulunabilir
Cevabın için teşekkürler abi.Peki bu fiyat bandında önerebileceğin bir monitör var mı?

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Sadece cs vs. oynayacaksa tn panel zaten mantıklı. Fakat hem dizi film izleyip hem de oyun oynayacaksa tn panel asla tavsiye etmiyoruz kimseye. Renkleri çok soluk. İps panel en tatlısı.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Eğer sadece online oyunlar cs, valorant tarzı oynayacaksan TN al ama biz genelde IPS öneriyoruz, çünkü en iyi renkler onda. Üstelik bu monitörün fiyatı çok kötü hiç beğenmedim doğrusu sana şu alttaki monitörleri öneririm.

alicemil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
alicemil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer sadece online oyunlar cs, valorant tarzı oynayacaksan TN al ama biz genelde IPS öneriyoruz, çünkü en iyi renkler onda. Üstelik bu monitörün fiyatı çok kötü hiç beğenmedim doğrusu sana şu alttaki monitörleri öneririm.
tavsiyen için teşekkür ederim fikrim değişti şimdi attığın ürünlere bakıyorum

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
tavsiyen için teşekkür ederim fikrim değişti şimdi attığın ürünlere bakıyorum
Ne demek forumda konunun aaltına gelen mesajları beğenerek teşekkürürne destek olmuş olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,315
Üyeler
163,466
Son üye
4thfire
Top Bottom