NAZE THE ROGEN !
80+
Dahası
Bu daha ucuz
Bu daha ucuz
Xg2431 sadece fps oyunu oynayan kişiler için 9-10 bandında kaçmaz ürün.2K 180Hz ile 1080P 240Hz karsılastirmasinin mantigini anlamiş değilim. Rekabetçi oynayacak adam yüksek çözünürlük ve boyut istemez. Tam tersine FHD ve 24-25 ve yüksek Hz ister.
Ama zam konusunda haklılar. Ka*tersiz herifler zam yapıp geri indirim diye pahalıya kakalıyorlar. XG2431 de 9.5'tan 12.5'a çıkmış. 10'a satıp indirim derler şimdi...
Rekabetçi oynayacaklara önerim 2K daha verip normal ya da indirimli fiyatından (bindirim değil) XG2431 almaları. Strobe ile rakipsiz.
hocam o monitörün bir özelliğini açınca parlaklık çok ciddi seviyede düşüyordu o durumdan rahatsız olup iade etmiştim daha sonrası aoc 24g2zu almıştım şu an çok memnunum hatta bunu satıp 360 0.5 geçmeyi düşünüyorum sizden öneri istemiştim görmemiştiniz sanırım2K 180Hz ile 1080P 240Hz karsılastirmasinin mantigini anlamiş değilim. Rekabetçi oynayacak adam yüksek çözünürlük ve boyut istemez. Tam tersine FHD ve 24-25 ve yüksek Hz ister.
Ama zam konusunda haklılar. Ka*tersiz herifler zam yapıp geri indirim diye pahalıya kakalıyorlar. XG2431 de 9.5'tan 12.5'a çıkmış. 10'a satıp indirim derler şimdi...
Rekabetçi oynayacaklara önerim 2K daha verip normal ya da indirimli fiyatından (bindirim değil) XG2431 almaları. Strobe ile rakipsiz.
Olabilir etiketleyen çok var.hocam o monitörün bir özelliğini açınca parlaklık çok ciddi seviyede düşüyordu o durumdan rahatsız olup iade etmiştim daha sonrası aoc 24g2zu almıştım şu an çok memnunum hatta bunu satıp 360 0.5 geçmeyi düşünüyorum sizden öneri istemiştim görmemiştiniz sanırım
hocam bi 360 0.5 ms önerir misin yoksa AW2523HF alıp geçeyim mi fps oyunları içinOlabilir etiketleyen çok var.
Ve o model ayar açıp kullanmalık değil zaten. Özel yazılımı var strobe'un her ayarını elle yapıyorsunuz tek seferlik. Evet parlaklik yine düşer ama o kadar fazla değil. Bu her strobe monitörde böyledir XG2431'e özel değil. Zowie'ler de aynı şekilde. Strobe ile maks 250 nit falan alırsınız en iyisinde.
Gündüz iyi ışık alan bir odada güneşin fazla etkilemeyeceği bir yere koymanız lazım.
Ayarı yapıp kullansaydınız alacağınız görüntü şuydu:
Alıntıyı görüntüle
Bu da Akakçe'ye göre en popüler 360Hz model olan Dell Alienware AW2523HF:
Alıntıyı görüntüle
Yani attan inip eşeğe binmek olmuş sizin 24G2ZU.
Defalarca söyledim daha çok söylerim ama TR'de monitör icin forumlara ya da kanallara güvenmeyin Bilen azınlık konuşmuyor kalanlar da bildiğini sanan bilmeyenler...
Bu algı bana çok farklı geliyor rekabetçi adam 24inç 1080p oynar vs gibi. Ben yıllarca bu algıdan dolayı 27inch 1440p monitörlere öcü gibi baktım. Sonrasında alıp denediğimde özellikle rekabetçi oyunlarda o kadar rahatladım ki anlatamam. Benim için 60hz 144hz+ya geçmek gibi bir değişim oldu 1080-1440p geçiş. Uzaktaki adamlar kristal gibi parlıyor, kafaları daha rahat seçiliyor mesela valorantta. Warzone veya apexte de geniş ekranda oynamak hem daha zevkli hem fovu büyütüp daha akıcı oynayabiliyorum ve yine adamlar çok daha net. Monitörün dibine girmeme gerek de kalmıyor ve daha az kalori harcıyorum Bence 144hzden sonra en büyük upgrade çözünürlük. Şuan qhd 240hz kullanıyorum, tekrar seçim yapma şansım olsa 240hz 1080p - 180hz qhd arasında kesinlikle qhd olanı seçerdim. Hem rekabet, hem hikayeli oyunlarda ön yargının aksine çok çok başarılı.2K 180Hz ile 1080P 240Hz karsılastirmasinin mantigini anlamiş değilim. Rekabetçi oynayacak adam yüksek çözünürlük ve boyut istemez. Tam tersine FHD ve 24-25 ve yüksek Hz ister.
Forumda herkes esporcu hocam monitöre 10cm mesafeden bakıyorlar o yüzden. Ben 32” 2k 165hz kullanıyordum hz yükseltmek ve masamda hifi setime yer açmak için 27” 2k monitör aldım. Valorant oynuyorum rankım yükselmedi aynı ranktayım hatta hikaye oyunları 32” ile çok keyifliydi. 24 kullanabilir miyim hiç sanmıyorum. Ben dediklerinize katılıyorum.Bu algı bana çok farklı geliyor rekabetçi adam 24inç 1080p oynar vs gibi. Ben yıllarca bu algıdan dolayı 27inch 1440p monitörlere öcü gibi baktım. Sonrasında alıp denediğimde özellikle rekabetçi oyunlarda o kadar rahatladım ki anlatamam. Benim için 60hz 144hz+ya geçmek gibi bir değişim oldu 1080-1440p geçiş. Uzaktaki adamlar kristal gibi parlıyor, kafaları daha rahat seçiliyor mesela valorantta. Warzone veya apexte de geniş ekranda oynamak hem daha zevkli hem fovu büyütüp daha akıcı oynayabiliyorum ve yine adamlar çok daha net. Monitörün dibine girmeme gerek de kalmıyor ve daha az kalori harcıyorum Bence 144hzden sonra en büyük upgrade çözünürlük. Şuan qhd 240hz kullanıyorum, tekrar seçim yapma şansım olsa 240hz 1080p - 180hz qhd arasında kesinlikle qhd olanı seçerdim. Hem rekabet, hem hikayeli oyunlarda ön yargının aksine çok çok başarılı.
Yani e sporcu değilim ama fps oyunlarında hatırı sayılır ranklardayım. Valo immo3, apex master, warzoneu da daha çok agalarla yanlamaya oynuyorum ama onda da elim kolum tutuyo. Bence bu 24inch algisi herkesin kafasına kazınıldı o yüzden ön yargılı herkes. Monitörün dibine girmekten bile kurtarıyor yüksek çözünürlük büyük ekran durumu çünkü.Forumda herkes esporcu hocam monitöre 10cm mesafeden bakıyorlar o yüzden. Ben 32” 2k 165hz kullanıyordum hz yükseltmek ve masamda hifi setime yer açmak için 27” 2k monitör aldım. Valorant oynuyorum rankım yükselmedi aynı ranktayım hatta hikaye oyunları 32” ile çok keyifliydi. 24 kullanabilir miyim hiç sanmıyorum. Ben dediklerinize katılıyorum.
Dediğiniz kişisel bir durum. Ben de rekabetçi oynuyorum ve 27inç QHD kullanıyorum. Bence de çok güzel.Bu algı bana çok farklı geliyor rekabetçi adam 24inç 1080p oynar vs gibi. Ben yıllarca bu algıdan dolayı 27inch 1440p monitörlere öcü gibi baktım. Sonrasında alıp denediğimde özellikle rekabetçi oyunlarda o kadar rahatladım ki anlatamam. Benim için 60hz 144hz+ya geçmek gibi bir değişim oldu 1080-1440p geçiş. Uzaktaki adamlar kristal gibi parlıyor, kafaları daha rahat seçiliyor mesela valorantta. Warzone veya apexte de geniş ekranda oynamak hem daha zevkli hem fovu büyütüp daha akıcı oynayabiliyorum ve yine adamlar çok daha net. Monitörün dibine girmeme gerek de kalmıyor ve daha az kalori harcıyorum Bence 144hzden sonra en büyük upgrade çözünürlük. Şuan qhd 240hz kullanıyorum, tekrar seçim yapma şansım olsa 240hz 1080p - 180hz qhd arasında kesinlikle qhd olanı seçerdim. Hem rekabet, hem hikayeli oyunlarda ön yargının aksine çok çok başarılı.