550 bütçeye aslında yurt dışından gateron swtich alabilirsin rahatça ve sana önerim de o olur 1 kere alıyorsun pişman olma sonrasında.
AOC GK500 sakın alma. Daha 1 ay bile olmadan tuşlar basmamaya başladı saçma sorunlar yaşadım. İade edip Gamakay MK61 satın aldım
Söylediğiniz iyi oldu. Gateron switch sessiz midir? Çünkü ailemle yaşıyorum ve sesi sorun ediyorlar.@LordHasan Gel hasan GK500 gömme konusu buldum sana.
GK 500 önermiyorum. Hasan aldı ve çok fazla sorun yaşadı. Servis desen çok kötü. İade için çok fazla uğraştı. Klavyesinde 1 ay içinde çözülemeyecek bir sorun oluştu. Önermiyorum.
Tabii 1 kişide sorun çıkması tüm ürünlerin sorunlu olduğu anlamına gelmez.
Switch konusunda @LordHasan 'ın bilgisi daha iyi. Size yardımcı olacaktırSöylediğiniz iyi oldu. Gateron switch sessiz midir? Çünkü ailemle yaşıyorum ve sesi sorun ediyorlar.
Peki redragon kumara 552-2 alınır mı 380 türk lirasına.Switch konusunda @LordHasan 'ın bilgisi daha iyi. Size yardımcı olacaktır
Gateron bir switch markası ve cheery mx ile yarışır derecede iyi.Söylediğiniz iyi oldu. Gateron switch sessiz midir? Çünkü ailemle yaşıyorum ve sesi sorun ediyorlar.
İçerisindeki switch ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Klavye konusunda sorularını @LordHasan 'a sorsan daha iyi olurPeki redragon kumara 552-2 alınır mı 380 türk lirasına.
Düşüneceğim.HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alınabilir ama bütçe varken gateron switch sana 460tl gibi bir fiyata gelecek daha mantıklı duruyorPeki redragon kumara 552-2 alınır mı 380 türk lirasına.
Gamakay mk61 wired mechanical keyboard gateron optical switch pudding keycaps rgb 61 keys hot swappable gaming keyboard Sale - Banggood.comLink var mı? Atabilirsen sevinirim.