Neler Yeni

Aoc monitor servisi rezilliği

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
bakın ben size siteminizde haksızsınız demiyorum
problemler olabildiğince hızlı çözülmeli
boşta beklediğimiz hergün can sıkıcı bir durum bunların hiçbirine itirazımız yok

al işte hakaret etsen de etmesen de şu an için bir müşteri kaybettiler zaten
ne dedin bir daha almam aoc
işte servis süreci uzadı hali ile bir müşteri kaybetti

ama kimse yasal haklarını kullanıyor diye adi filan olmaz
ben online alışveriş konusunda her zaman tüketicinin haklarını savunan tüketiciye bir haksızlık yapıldığında firmanın üstüne giden biriyim ama bazen halkımız firmalara istemsiz şeyler de yaptırabiliyor
ama müşteri 14 günlük iade hakkını kullanınca (ki kimi müşteriler gayet güzel de kullanıyor ürünü 10 gün filan) bunda bir şey yok en doğal hak
firma hakkını kullanınca adi şrfsz olmaz

bende itopyadan aoc monitör almıştım 1 ölü pixel ve pivotta boşta vida vardı adamlara kargonun ulaşması ile yenisi kargolamaları 2 3 saat sürmüştü resmi tatil vs girdi o yüzden olabilir

Şu monitör sıkıntılı diye 500 fazla verip gidip r25i-30 aldim kafa rahat hiçbir sıkıntısı yok
biraz önce aradılar değişim olarak bu ürünü teklif ettiler

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ümit

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ümit

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Furkan Görür
25 iş günü olmuş. THH ye başvur sıfırını al veya para iadesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendin teklif edemezsin. Onlar ellerinde aynı ürün varsa onu verir yoksa bir üst modeli veya eş değer modelini vermek zorundalar.

Genellikle monitörlerde aynı modeli veriyorlar ki 25 iş günü olmuş kabul etmeyip para iadesi alabilir veya THHye başvuru yapabilrsin

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
280 hz Dell gayet iyi duruyor düşünmene gerek yok hocam umarım verirler.
umarım :D

25 iş günü olmuş. THH ye başvur sıfırını al veya para iadesi

kendin teklif edemezsin. Onlar ellerinde aynı ürün varsa onu verir yoksa bir üst modeli veya eş değer modelini vermek zorundalar.

Genellikle monitörlerde aynı modeli veriyorlar ki 25 iş günü olmuş kabul etmeyip para iadesi alabilir veya THHye başvuru yapabilrsin
sıfırının tedariğinde sorun varmı bende zaten istemedim böyle servis olmaz olsun.
başka markalara yöneldim ben sizin içinde uygunsa bu ürünlerde biriyle değişim talep ediyorum veya ips panel olan bir önerinizi bekliyorum diyeceğim

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Görkem
sizin şu modeli istiyorum diye bir ürün isteme hakkınız yok hukuki olarak ama sizin gönderdiğiniz markanın üst modellerinden elinizde varsa bunu alabilirim diye teklif sunabilirsiniz kabul edip etmemek onların elinde
ürününüz ips panel ayrıca yükseklik ayarı olan pivot özelliği olan bir model ips yanında bu özellikleri de gözden geçirin derim

aldığım monitörün fiyatı uçmuş resmen demişsiniz
eğer 13999 tl fiyatı görerek böyle diyorsanız
o fiyata kesinlikle aldanmayın
monitörünüz 22.05.2024 tarihinden 10.10.2024 tarihine kadar 4600 tl ile 5200 tl fiyatları arasında satılmış
sonrasında büyük ihtimal stok kalmayınca ürünü satıştan çekmek yerine fahiş bir fiyatlandırma sergilemişler
o ürünün 13999 değil 8k etme şansı bile yok

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
sizin şu modeli istiyorum diye bir ürün isteme hakkınız yok hukuki olarak ama sizin gönderdiğiniz markanın üst modellerinden elinizde varsa bunu alabilirim diye teklif sunabilirsiniz kabul edip etmemek onların elinde
ürününüz ips panel ayrıca yükseklik ayarı olan pivot özelliği olan bir model ips yanında bu özellikleri de gözden geçirin derim

aldığım monitörün fiyatı uçmuş resmen demişsiniz
eğer 13999 tl fiyatı görerek böyle diyorsanız
o fiyata kesinlikle aldanmayın
monitörünüz 22.05.2024 tarihinden 10.10.2024 tarihine kadar 4600 tl ile 5200 tl fiyatları arasında satılmış
sonrasında büyük ihtimal stok kalmayınca ürünü satıştan çekmek yerine fahiş bir fiyatlandırma sergilemişler
o ürünün 13999 değil 8k etme şansı bile yok
Dün görüştüm zaten kendileri ile değişim yapab8liriz dediler bende AOC marka istemediğimi onun dışında emsali ile olabileceğini söyledim bana lenovonun 240 hz va panel ürününü teklif ettiler fakat va olduğu için istemedim belirttim kendilerine,henüz dönüş olmadı beklemedeyim,bir daha aoc servisine bulaşmak istemiyorum msi lenovo Asus gibi markalara yönelmek istiyorum,sanırım satıcının değişim içinde hepsiburada olması gerekiyor,ben aralıklarında hem geçen süreyi göz önünde bulundurun hemde müşteri memnuniyeti açısından üst model ile değişimini isteyeceğim,

Peki sizin öneriniz varmi bu model olabilir dediğiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,501
Üyeler
160,853
Son üye
Thec1xc
Top Bottom