Neler Yeni

AOC monitörümün altında çizgiler çıkıyor

Opgu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir
Merhaba bilgisayarı yeni açtığımda aşağıdaki fotoğraftaki çizgiler çıkıyor. Önceden de bu sorun devam ediyordu 144 hzden 120 hzye indirdiğimde düzelmişti. 120 Hz kullanıyordum fakat tekrar bu problem başladı. Monitörün garantisi geçen sene bitti. Yardımcı olursanız sevinirim. AOC 27G2U monitörün modeli.

Ekler

• resim_2024-03-20_234813801.png
    resim_2024-03-20_234813801.png
    1.2 MB · Hit: 130

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Merhaba bilgisayarı yeni açtığımda aşağıdaki fotoğraftaki çizgiler çıkıyor. Önceden de bu sorun devam ediyordu 144 hzden 120 hzye indirdiğimde düzelmişti. 120 Hz kullanıyordum fakat tekrar bu problem başladı. Monitörün garantisi geçen sene bitti. Yardımcı olursanız sevinirim. AOC 27G2U monitörün modeli.
Başka kabloyla denediniz mi?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Hayır denemedim sizce kablo ile mi alakalı?
Umarım öyledir.
Farklı kablo ve(ya) kablo teknolojisi hdmi, dp ve farklı monitör/ekran kartı portlarında deneyin

Sorun devam ederse ekran kartı veya monitörden şüphelenebilirsiniz, daha masraflı olacak senaryo.

-Mehmet-

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,784
İsim
Mehmet Aslan

Opgu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hdmi kablo ile mi bağlı
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım öyledir.
Farklı kablo ve(ya) kablo teknolojisi hdmi, dp ve farklı monitör/ekran kartı portlarında deneyin

Sorun devam ederse ekran kartı veya monitörden şüphelenebilirsiniz, daha masraflı olacak senaryo.
Anladım hocam başka forumları da inceledim kronik sorun diyorlar. Geri de yollayamıyorum garantisi bittiği için.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,784
İsim
Mehmet Aslan
evet

Anladım hocam başka forumları da inceledim kronik sorun diyorlar. Geri de yollayamıyorum garantisi bittiği için.
ondan kaynaklı olabilir mi acaba ? Bildiğim kadarıyla genelde hdmi kablolar 120 hz destekliyor. DisplayPort kablosu ile deneme şansınız varsa onun ile deneyin.

Opgu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ondan kaynaklı olabilir mi acaba ? Bildiğim kadarıyla genelde hdmi kablolar 120 hz destekliyor. DisplayPort kablosu ile deneme şansınız varsa onun ile deneyin.
144 Hz iken sorun başladı 120 hzye düşürdüğümde sorun düzelmişti. Şuan tekrar 120 hzde sorun yaşıyorum. 5 dakika sonra çizgiler kayboluyor sorun aşırı saçma.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,784
İsim
Mehmet Aslan
144 Hz iken sorun başladı 120 hzye düşürdüğümde sorun düzelmişti. Şuan tekrar 120 hzde sorun yaşıyorum. 5 dakika sonra çizgiler kayboluyor sorun aşırı saçma.
en ucuz yöntem farklı kabloyla denemek gibi duruyor :D Düzelmezse servise göndermekten başka çare yok.

Opgu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir
en ucuz yöntem farklı kabloyla denemek gibi duruyor :D Düzelmezse servise göndermekten başka çare yok.
Teşekkürler deneyeceğim :)

Hocam kusura bakmayın DisplayPort kablosu ile bağlıymış.

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,784
İsim
Mehmet Aslan
Teşekkürler deneyeceğim :)

Hocam kusura bakmayın DisplayPort kablosu ile bağlıymış.
o zaman servis yolu gözükmüş hocam :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Opgu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,484
Üyeler
164,153
Son üye
rstm.can