Neler Yeni

Aoc Q24G2A İyi midir, Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes

oddyseia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
oddyseia
Yaklaşık 1 aydır kardeşim kullanıyor herhangi bir piksel sorunuyla yada ghosting ile karşılaşmadık. tavsiye ederim ama fiyat ürüne göre fazla aynı özelliklere sahip daha uygun fiyatlılar var ama kesinlikle tavsiye ederim. pivot olması çok işimize yarıyor. umarım hoşuna gider.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Monitör konusunda güvenebiliceğin isimlerden biridir AOC

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,950
İsim
kilan embappe
Fiyat güzelmiş aslında normalde AOC monitorler baya kazık olur. Ama 24" 2K nasıl oluyor be nasıl sığdırmışlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az daha aşarsan bunu öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
Fiyat güzelmiş aslında normalde AOC monitorler baya kazık olur. Ama 24" 2K nasıl oluyor be nasıl sığdırmışlar?

kazık olur derken fiyat olarak mı,yoksa kalitesi falan kötü mü

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Fiyat olarak kazık demişin kral da bence hizmetlerinin karşılığı için normal fiyat bile AOC monitörler çok uzun süre kulanabiliyorsun ghosting sorunları falanda çıkmıyor genelde bende bile çok eski aoc monitör var kaç yıl oldu halen kullanıyorum sıkıntısız ama pahalılılk olarak evet pahalı.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,950
İsim
kilan embappe
Fiyat olarak kazık demişin kral da bence hizmetlerinin karşılığı için normal fiyat bile AOC monitörler çok uzun süre kulanabiliyorsun ghosting sorunları falanda çıkmıyor genelde bende bile çok eski aoc monitör var kaç yıl oldu halen kullanıyorum sıkıntısız ama pahalılılk olarak evet pahalı.
Hayır gereksiz pahalı. AOC monitorler klasik kalitede.

FHD 1080p monitorün 5K olmasını gerektirecek bir olayları yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık 1 aydır kardeşim kullanıyor herhangi bir piksel sorunuyla yada ghosting ile karşılaşmadık. tavsiye ederim ama fiyat ürüne göre fazla aynı özelliklere sahip daha uygun fiyatlılar var ama kesinlikle tavsiye ederim. pivot olması çok işimize yarıyor. umarım hoşuna gider.
Çok fazla araştırma yaptım ama bu fiyatlara ips 2k monitör yoktu. Twisted minds gibi markalara 6-7k vereceğime 2k daha fazla verip en azından bilindik marka almayı daha doğru buldum. Hem herhangi bir sorun olursa karşımızda birilerini bulabiliriz dedim. Mantıklı mı düşünmüşüm?

Hayır gereksiz pahalı. AOC monitorler klasik kalitede.

FHD 1080p monitorün 5K olmasını gerektirecek bir olayları yok.
Bu fiyata daha iyi olan 2k ips mönitör bulamadığım için tercihim bu oldu. Bu fiyata daha iyi öneriniz var mıdır? Herkes pahalı falan demişte 1080p düzgün bir monitöre bakınca 5k dan başlıyor. 2k Va paneller bile 7k dan başlıyor onlara göre uygun ama tabii ki satılması gereken fiyatlar asla bunlar değil ama yapacak bir şey yok. Yanlış mıyım?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Çok fazla araştırma yaptım ama bu fiyatlara ips 2k monitör yoktu. Twisted minds gibi markalara 6-7k vereceğime 2k daha fazla verip en azından bilindik marka almayı daha doğru buldum. Hem herhangi bir sorun olursa karşımızda birilerini bulabiliriz dedim. Mantıklı mı düşünmüşüm?
Evet bence mantıklı düşünmüşsün itopya gibi yerlerdende alırsan benim bildiğim kadarıyla fazla ölü pikselde falanda iade hakkın oluyor ya AOC'da bi sıkıntı yaşıcağını zaten düşünmüyorumda hadi teknoloji şans işi diyelim genede karşında biri olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
knk ben ekstra konu açtım kimse cvp vermedi 5k bütçem var laptop için almayı düşünüyorum laptobum ise msi 4050,i5 12450h https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-27g2sae-1ms-165hz-hdmidisplayport-freesync-gaming-monitor-p-41541 bu mönitor alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes

Twisted minds gibi markalara bu kadar fazla para vermek çok mantiklı gelmedi açıkçası. Kağıt üstündeki verileri çok iyi gibi duruyor ama bunu tamamen veriyor mu veya ileride vermeye devam edecek mi? Pek bilinmedik bir marka olduğu için ileride bir sorun olursa karşımda birilerini bulabilmem lazım sonuçta o kadar para veriyoruz.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri