❌İndirim Bitti! AOC Q27G42ZE 260 Hz 2K Fast IPS (Ölü pikselli 1-3) Monitör 6399 TL

Reaksiyon skoru
789
1 piksel çıksa dahi ki yazmışlar yüksek ihtimal çıkar buna rağmen gayet iyi fiyat

1-2 tane varsa çok okey bence sıfır parası veripte 1-2 çıkma olasılığını düşününce

normal defosuz olan fiyatıda iyi bence ama bu bedava. 2 pixel ölü olsa bile aldığın belli verdiğin para belli marka belli. renkleri cok canlı bir monitör kaçırmayın.

Son düzenleme:
Defolu urun olup pixel yazmis
1764090018626.webp

biraz daha büyütebilirim istersen

2k 240hz 27inc çok iyi fiyat

Monitör bakarken denk geldi. Ben tercih etmiyorum. Ama pikseli dert etmeyene güzel fiyat.

👉BIL300TL kodu ile 6399 TL
YAklasik 18/20k lik 2k monitörü 2.el el yeni gibi veya hafif kusurlu 10k ve civari bulsam alacamda o modellerde iyi bir fiyat göremedim. Oled moniterlerde hic yuzde 30 40 dustugunu görmedim bile. Suanki monitorum 9 10k iken 5800e 3 taksit almistim.

ölü piksel majör bi sorun yaratır mı pek hakim değilim monitörlere ya da sırıtır mı bi oyunda vs

ölü piksel majör bi sorun yaratır mı pek hakim değilim monitörlere ya da sırıtır mı bi oyunda vs
Ölü piskel başka sorunlara yol acmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herhangi bir sorun olmaz zamanla o ölü pixeli görmezden gelmeye başlarsın. benim kafamdaki tek soru 1-2 ölü pixel icin bu monitörün fiyatını bu kadar düsürmezler bence 4-5 tane var.
Aldım 1 adet gelince yazarım. Bence de bu kadar fiyat kırmaları pek mantıklı değil.

zamanla piksellerin artabileceğini göz önünde bulundurarak alın.

Ölü piskel başka sorunlara yol acmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım 1 adet gelince yazarım. Bence de bu kadar fiyat kırmaları pek mantıklı değil.
1-2 tane gelirse güzel alışveriş olur, 4-5 tane gelirse sıkıntı. hadi bakalım bekliyoruz hayırlı olsun.

Geri