🔥İndirim AOC Q25G4SR 24 İnç 2K 300 Hz 12.599 TL

27''i masasına göre büyük bulan veya 24''den kopamayanlar için harika seçenek. Bende de Samsung'un 24' 2K 100hz monitörü var 5 bin liraya öğrenci indiriminden almıştım memnunum. Ki bu çok daha iyi model.

Dalga mı geçiyorsun kanka. Olayı halen anlamadın mı 😂
olayı anlayıp anlamamam önemli degil önemli olan senin sıcak fırsatlar ne onu anlamaman kankam yoksa dedgini iyi anladım sonuçta burası forum isterse zartcordan aratır atar fiyat eski fiyatındna düşükse ve kimse konu açmadıysa açar konuyu sonuçta bu konuları forum moderasyonu onaylıyor sıcak fırsatlar konularında moderasyon çok önem veriyor.

olayı anlayıp anlamamam önemli degil önemli olan senin sıcak fırsatlar ne onu anlamaman kankam yoksa dedgini iyi anladım sonuçta burası forum isterse zartcordan aratır atar fiyat eski fiyatındna düşükse ve kimse konu açmadıysa açar konuyu sonuçta bu konuları forum moderasyonu onaylıyor sıcak fırsatlar konularında moderasyon çok önem veriyor.
Tamam kanka ben de paylaştığım resimde idefix linkini atabilir miyim indirim başlığıyla?

Tamam kanka ben de paylaştığım resimde idefix linkini atabilir miyim indirim başlığıyla?
forumda kimse paylaşmadıysa ve indirim varsa atarsın forum burası eger indirim gerçekten varsa eski fiyatından düşükse atarsın

FPS oyuncuları için çok büyük nimet.

İmzamdaki sistem için bu monitörün kardeşini kullanıyorum Q24G2A/BK geçmeye değer mi bilmiyorum açıkcası ayrıca 6k gibi bir fiyata satsam 2 katı masraf

Sağlam monitor yapmışlar.

Geri