Yardım AOC 2K 24.5 300HZ vs MSI 300HZ 0.5MS 1080P

CS2 ağırlıklı FIFA ve hikayeli oyunlar için hangisi alınmalı?

• AOC 24.5 2K 300HZ 1MS

Oylar: 13 76.5%
  • MSI 24.5 1080P 300HZ 0.5MS

Oylar: 4 23.5%

• Oy kullanan toplam üye
    17
Dostum bende böyle bir monitör arıyordum çok teşekkür ederim sen olmasan 24 inç 2 k 300hz bulamazdım ben bunu çekicem taksit varsa
Off off tam aradığım monitör 24 inch 2k alasım geldi.Müthiş keskindir.Hemde 300 hz.
Beni anlayan 2 insan buldum, gerçek oyuncular.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımla 10 bit oluyor.
Hocam düz 8bitle 8bit+frc renk kalite farkı çok olur mu?

Sadece sRGB mod ile test yaptıklarından dolayı renk gamutu hakkında bilgi kısıtlı.

Son düzenleme:

Aynen öyle kral valorant yüce - immo arası oynuyorum aynı zamanda gow tlou rdr2 gibi 2k da güzel akan oyunlarda oynuyorum😎 senin gibi biri bulmak zor

Eyvallah.Bana göre 27 inch büyük geliyor.Oyunlara odaklanamıyorum.Ama 24 inch herşeye gidiyor.Hem hikayeli hem rekabetçi.Olması gereken boyut benim için budur.Yer işgalide yapmıyor.Bu monitörde gözüm kaldı ne zamandır 2k 24inch arıyordum.Şunların birde oledleri gelse işte benim için zirve noktası.

Eyvallah.Bana göre 27 inch büyük geliyor.Oyunlara odaklanamıyorum.Ama 24 inch herşeye gidiyor.Hem hikayeli hem rekabetçi.Olması gereken boyut benim için budur.Yer işgalide yapmıyor.Bu monitörde gözüm kaldı ne zamandır 2k 24inch arıyordum.Şunların birde oledleri gelse işte benim için zirve noktası.
Hocam AOC dışında 24.5 2K monitör hiç görmedim hiç ihtimal vermiyorum.

cs2 27 inçte oynanmıyor mu? benim monitörler hakkında aldığım en iyi karar fps oyunları için 27 inçe geçmek olmuştu
Cs için odak azalmaması için 24.5 daha iyi

Açıkcası cs yi 1280x960 da oynuyorum xg2431 var ve sırf 60 hz için ben değiştirmem ama sıfırdan almak için iyi ürün ürünün koduna baktığımda bu senenin ürünü olduğunu anladım ve bu monitöre biraz zaman vermeni tavsiye ederim

@Tayfunns sRGB modu ben yorumlayamıyorum bi bakabilir misin?
Renk sıcaklığını 6500k’ya yeteri kadar yaklaştıramamışlar. Biraz fazla sarımsı tonlamaya sahip. Renk doğruluğu ortalaması güzel, maksimum değer biraz fazla. Mavi renklerde biraz zorlanmış. Gamma değeri hedefin biraz altında, bu da siyah kaybına yol açıcak ama çoğu monitörde bu durum böyle. Gamma hedefini tutturmak zor.

Srgb modu kötü değil ama üretkenlik için yeterli olmaz. Zaten üniteden üniteye göre renk doğruluğu değişir. Aynı üniteden 2 tane alırsın birinde 1.4 dE diğerinde 2 dE çıkabilir. Fabrikadan 1<dE sertifikalı şekilde çıkmıyorsa çok da bir anlamı kalmıyor.

Çoğu oyuncu zaten srgb modunu değil geniş gamut modunu tercih ediyor. Ama srgb modunun olması güzel.

Renk sıcaklığını 6500k’ya yeteri kadar yaklaştıramamışlar. Biraz fazla sarımsı tonlamaya sahip. Renk doğruluğu ortalaması güzel, maksimum değer biraz fazla. Mavi renklerde biraz zorlanmış. Gamma değeri hedefin biraz altında, bu da siyah kaybına yol açıcak ama çoğu monitörde bu durum böyle. Gamma hedefini tutturmak zor.

Srgb modu kötü değil ama üretkenlik için yeterli olmaz. Zaten üniteden üniteye göre renk doğruluğu değişir. Aynı üniteden 2 tane alırsın birinde 1.4 dE diğerinde 2 dE çıkabilir. Fabrikadan 1<dE sertifikalı şekilde çıkmıyorsa çok da bir anlamı kalmıyor.

Çoğu oyuncu zaten srgb modunu değil geniş gamut modunu tercih ediyor. Ama srgb modunun olması güzel.
MSI MAG 255PXF daha mı iyidir hocam görüntü olarak?

Geri