Neler Yeni

AÖL VE MESEME AYNI ANDA GİTMEM PROBLEM OLURMU

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
AÖL VE MESEME AYNI ANDA GİTMEM PROBLEM OLURMU ÇÜNKÜ AÖLDE ŞUAN 11 İM AMA MESEME GEÇERSEM MESEMDE 10 DAN BAŞLARMIŞIM YANİ DÖNEM BAŞLAYINCA AÖLDE 12 MESEMDE 10. SINIF BAŞLARIM SENE SONU YKS İÇİN PROBLEM YARATIRMI ?

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
AÖL VE MESEME AYNI ANDA GİTMEM PROBLEM OLURMU ÇÜNKÜ AÖLDE ŞUAN 11 İM AMA MESEME GEÇERSEM MESEMDE 10 DAN BAŞLARMIŞIM YANİ DÖNEM BAŞLAYINCA AÖLDE 12 MESEMDE 10. SINIF BAŞLARIM SENE SONU YKS İÇİN PROBLEM YARATIRMI ?
Hem açık okuyup hem mesemde nasıl okuyacaksın?

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
oluyor dediler ama bilmiyorum emin olmadığım için soruyorum zaten boşuna senelerimi yakamam üniye gitmem gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

oluyomuş sanırım
Bunu cimere bir yaz sor bakalım ne diyecekler. Şaşırdım doğrusu o zaman ben boşuna meslek lisesinde okuyorum açığa geçip çok rahat meslek diploması alınıyormuş. 2 diploma olarak verildiğini söylüyor adam sen mezun olduğunda açık lise mezunu olarak sayılacaksın. Bu mantıkla baktığında 2 diplomadan 1 tanesini almış biri olarak üniversite girişinde sorun yaşamazsın.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu cimere bir yaz sor bakalım ne diyecekler. Şaşırdım doğrusu o zaman ben boşuna meslek lisesinde okuyorum açığa geçip çok rahat meslek diploması alınıyormuş. 2 diploma olarak verildiğini söylüyor adam sen mezun olduğunda açık lise mezunu olarak sayılacaksın. Bu mantıkla baktığında 2 diplomadan 1 tanesini almış biri olarak üniversite girişinde sorun yaşamazsın.
bro valla anlamadım bende adam diyorki mesem ve aöl ilede görüştük diyor meb ile görüşmüşler hem yalan olamaz herhalde

Top Bottom