Neler Yeni

AÖL'den mezun olmadan üniversiteye yerleşmek mümkün mü?

alake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Bilal Yalçın
Merhaba, iyi forumlar dilerim. 21 temmuz saat 10:00'da AÖL 3. dönem sınavları oldu ancak ben giremedim. 220 kredim var ve 2 zorunlu dersim kaldı. YKS sınavına girdim ve sonuçlara bakacaksak istediğim bölüme girebiliyorum ama dediğim gibi zorunlu derslerim kaldı. Üniversiteye kayıt olurken geçici mezuniyet belgesi ile kayıt olup, sonradan derslerimi üniversiteye verebilir miyim? Eğer oluyorsa üniversiteye yerleşirken OBP puanım geçersiz sayılıyor mu? yani kisacasi zorunlu derslerim oldugu halde halk egitim merkezine gidip gecici mezuniyet belgesi alabilir miyim?

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
hayır kayıt olurken lise mezuniyet belgesi istiyorlar aöl sınavlarını verip belge almadan üniye geçemezsin

alake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Bilal Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır kayıt olurken lise mezuniyet belgesi istiyorlar aöl sınavlarını verip belge almadan üniye geçemezsin
anladim, dedigim gibi donemlerim tam puanim fazla bile ve universite kazandim gibi bisi, herhangi bir gecici belge alamaz miyim? baska bi yolu yok mudur bu isin?

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
anladim, dedigim gibi donemlerim tam puanim fazla bile ve universite kazandim gibi bisi, herhangi bir gecici belge alamaz miyim? baska bi yolu yok mudur bu isin?
yok direk,çok çaresizsen halk eğitime git sor

Top Bottom