Yusufxr 80+ Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 199 Reaksiyon skoru 59 3 Eylül 2024 #1 Merhaba, BIOS güncellemesinden önce sorun yoktu tek sorun ekranın geç gelmesiydi, BIOS'u siteden son sürümü indirdim güncelledim sonrasında bu şekilde kaldı. BIOS'a falan giremiyorum ne yapmam lazım yardım eder misiniz? Ekler IMG_3505.jpeg 1 MB · Hit: 28
Merhaba, BIOS güncellemesinden önce sorun yoktu tek sorun ekranın geç gelmesiydi, BIOS'u siteden son sürümü indirdim güncelledim sonrasında bu şekilde kaldı. BIOS'a falan giremiyorum ne yapmam lazım yardım eder misiniz?
C CrazyTR78 80+ Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 51 Reaksiyon skoru 26 3 Eylül 2024 #2 Anakartin da bios flashback varsa bi tik eski sürüme güncelleye bilirsin
Yusufxr 80+ Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 199 Reaksiyon skoru 59 3 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 CrazyTR78 yazmış: Anakartin da bios flashback varsa bi tik eski sürüme güncelleye bilirsin Devamı için tıklayın... biosa giremiyorum vga ışığı yanıyor ekran kartında sorun mu var? Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 3 Eylül 2024 yardım edecek yokmu?
CrazyTR78 yazmış: Anakartin da bios flashback varsa bi tik eski sürüme güncelleye bilirsin Devamı için tıklayın... biosa giremiyorum vga ışığı yanıyor ekran kartında sorun mu var? Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 3 Eylül 2024 yardım edecek yokmu?
C CrazyTR78 80+ Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 51 Reaksiyon skoru 26 3 Eylül 2024 #4 Tam sistem özelliklerini yazabilirmisin Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 3 Eylül 2024 Araştırdım da senin anakartinda bios flashback özelliği yokmuş elinde yada arkadaşında var sa başka bi ekran kartı denemede fayda var
Tam sistem özelliklerini yazabilirmisin Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 3 Eylül 2024 Araştırdım da senin anakartinda bios flashback özelliği yokmuş elinde yada arkadaşında var sa başka bi ekran kartı denemede fayda var