cok hoşuma gidiyor bu kasa ama hem okadar para vermek istemiyorum hemde bitık büyükTuf Gaming gt502 modelini önerebilirim, zaten boyut olarak çok çok büyük, aynı zamanda ap201 gibi sade ve şık ama tek bir dezavantajı var o da fiyatı, şuan baktım 7000 TL civarlarında ama onun harici çok güzel bir kasa. (Zaten TUF gaming yani kalite anlamında da hiçbir sıkıntı çekmessin.)
td500 alıcam gibi duruyorTuf Gaming gt502 modelini önerebilirim, zaten boyut olarak çok çok büyük, aynı zamanda ap201 gibi sade ve şık ama tek bir dezavantajı var o da fiyatı, şuan baktım 7000 TL civarlarında ama onun harici çok güzel bir kasa. (Zaten TUF gaming yani kalite anlamında da hiçbir sıkıntı çekmessin.)
nzxt nin h serisi cok hosuma gidiyor da 360mm desteği yokTuf Gaming gt502 modelini önerebilirim, zaten boyut olarak çok çok büyük, aynı zamanda ap201 gibi sade ve şık ama tek bir dezavantajı var o da fiyatı, şuan baktım 7000 TL civarlarında ama onun harici çok güzel bir kasa. (Zaten TUF gaming yani kalite anlamında da hiçbir sıkıntı çekmessin.)
hmm teşekkür ederim yorumların için haklısın aslında nzxt ve 502 daha iyi fakat nzxt nin özellikleri, 502 ninde fiyatı uymuyor bana bakalım araştırıcam birazdahaYani hocam cooler master almak kendi fikriniz ancak benim şahsi fikrimce cooler master kasalar göze hiç şık gelmiyor, aynı zamanda eğer bu kasayı alıp maksimum 2 yıl kadar kulanırsanız inanın çok göze batıyor ama eğer 2. dediğinizdeki gibi nzxt veya onun tarzında birşeyler alırsanız o kasayla 5. yılınızı doldursanız bile gözünüze şık gelmeye devam ediyor.
hmm teşekkür ederim yorumların için haklısın aslında nzxt ve 502 daha iyi fakat nzxt nin özellikleri, 502 ninde fiyatı uymuyor bana bakalım araştırıcam birazdaha
bunun beyazı olabilir ya ama stokta yok. sıvı sogutmam beyaz oyuzden siyah kasa istemiyorumSon olarak hocam eğer gt502 ve nzxt tarzı olsun diyorsanız buna da bakabilirsiniz türkiyede çok kullananı var ve incelemeleri de çok çok olumlu.Gamepower WARCRY 6 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower WARCRY 6 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower WARCRY 6 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Son olarak hocam eğer gt502 ve nzxt tarzı olsun diyorsanız buna da bakabilirsiniz türkiyede çok kullananı var ve incelemeleri de çok çok olumlu.Gamepower WARCRY 6 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower WARCRY 6 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower WARCRY 6 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
çok fazla beğendiğim kasa oldu burda zor olucak seçmekDragos North Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dragos North Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dragos North Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.532,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
çok fazla beğendiğim kasa oldu burda zor olucak seçmek