oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten onu kullanıyorum.Son cümlemde bahsettim. CrystalDiskMark kullanman gerekiyor, belirtmeyi unuttum.
Zaten onu kullanıyorum.Son cümlemde bahsettim. CrystalDiskMark kullanman gerekiyor, belirtmeyi unuttum.
Versiyon farkı varmış. Ayarlar üzerinden Ayarlar'a gir. Sağ altta Interval Time var, onu 10 veya 30 yap. Ana ekranda da 1GiB kalsın. Ayriyeten bu disk ana diskin anladığım kadarıyla, test sırasında arkada bir şey açık kalmasın.
Diskte bir problem mi var acaba? SMART verilerini görmem için CrystalDiskInfo ile ekran görüntüsü atar mısın?
@Tolga Samet
Maalesef yok ve çoğu kişi yaşadığım sorunu yaşıyor @Alper140 mesela.CrystalDiskInfo "Lifetime Left" verisini çekiyor, HDSentinel ise toplam sağlam hücre sayısından yola çıkmış olmalı. Anlamadığım neden "Lifetime Left" 0 gözüküyor, diskin firmware güncellemesi falan var mı? Yazılımsal bir sıkıntıdır belki
Zaten o program var bende firmware yok @keremcnsz24 kontrol etmişti.Sitesinde de AS340 haricinde birçok SSD için firmware sunmuş.
Alıntıyı görüntüle
Şuradan kendi programını indirip kontrol eder misin?
Programında maalesef Firmware güncelleme özelliği yok.Sitesinde de AS340 haricinde birçok SSD için firmware sunmuş.
Alıntıyı görüntüle
Şuradan kendi programını indirip kontrol eder misin?
Kutusu kayıp ve garanti belgeside sanırım böyle kullanmaya devam edeceğim, bu sorunu yaşayan arkadaşlar da var.Yapacak bir şey yok o zaman, çok dert olursa garantiye gönderirsin.