Apacer AP2TBAS2280Q4U-1 2TB 7400/7000 MB/s M.2 Nvme SSD Gen4 4.599₺

Dark marka PCI çoğaltıcı aldım amazondan şimdi gönderen amazon satıcı teknobiyotik mevcutta ki dandik SSD yi çoğaltıcı ya takcam apacer iyi olanı anakartın kendi slotuna takcam on numara beş yıldız olur gibi windows dandik olanda sök tak yapsam bozulur mu windows? 2 tb apaceri oyun için kullanayım diyorum çoğaltıcı ya taktigima windows atayım.
gen-4 dönüştürücü al.
 

Ekler

  • fan-2.png
    fan-2.png
    1,021.1 KB · Hit: 37
Bunun üzerindeki soğutucu kakkıyormu anakartın kendi plakası var altında kalacak sığmaz diye düşünüyorum alacağım da
 
Birkaç yıl gidiyor ama galiba benim hatam sonradan farkettim torrent de indirme konumu olarak hdd seçilmemeli daha çabuk bozuluyor gibi ssd ye indirip hdd ye taşımaya başlamıştım . Benim anakartta 3 ncü m.2 yuvası kullandıldığında pci e x16_2 devre dışı kalıyor yoksa bundan bir tane alıp dönüştürücü ile kullanırdım x1 girişi var ama onunda dönüştürücüsünü takınca sanki emanet duruyor .
Hocam bende bı HDD var 1tb olan üretim tarihi 2013 veya 2014 o günden bugüne sağlık %100 halen çalışıyor. Kaç bin saat vardır bakmadım baya vardır .şimdi kullanmıyorum öyle duruyor 😀
 
Bunun üzerindeki soğutucu kakkıyormu anakartın kendi plakası var altında kalacak sığmaz diye düşünüyorum alacağım da
Anakarttaki soğutucuyu kullanmıycaksın bunun üzerindeki soğutucu yetiyor zaten plakayı rafa kaldır ben öyle yapcam
 
Hocam sığar mı anakarta benim hemen altında ekran kartı takılı birde hocam windows şuan 500gb ye kurulu diyorum ki onu çoğaltıcı ya takayım yeni 2 TB olanı anakartın kendi slotuna sök tak yapınca windows bozulur mu? Yeniden format gerekir mi yeniden format atarken 2 TB ye değil 500gb olana atmak istiyorum ben mesela nasıl atarım? Değişiyor sanırım bu sefer format atma işlemi.
 
Geri
Top