Demek istediğini anlamadım. Biraz daha anlaşılabilir konuşur musun?BU forumda bu konuyu keşke açmasaydın bir kesim var iyi bi kesim var kötü anlaşılmıyor bence alma.
Yani bu forumda sorunlu olana sorunsuz diyen kesimde var diyorum ama sorun yaşayanlar var sıcaklıkları 60 dereceye varan vardı sanırım buda bir süre sonra ssd yi bozuyor.Demek istediğini anlamadım. Biraz daha anlaşılabilir konuşur musun?
AlınırApace panther as350 512 gb 400 e düşmüş alınır mı
Evet bu ssd konusunda belli ssdlerde öyle.Anladığım kadarıyla forum ikiye bölünüyor bu ssd hakkında
alınabilir.Apace panther as350 512 gb 400 e düşmüş alınır mı
Anladım. Ben herhangibi bir sıkıntı yaşayan görmedim. Normal sartlarda güzel bir SSD AS350.Yani bu forumda sorunlu olana sorunsuz diyen kesimde var diyorum ama sorun yaşayanlar var sıcaklıkları 60 dereceye varan vardı sanırım buda bir süre sonra ssd yi bozuyor.
Aynen ben de kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yokAnladım. Ben herhangibi bir sıkıntı yaşayan görmedim. Normal sartlarda güzel bir SSD AS350.
Aslında fiyatı ucuz ise alınır ama öbür türlü bence patriot brust al.Anladım. Ben herhangibi bir sıkıntı yaşayan görmedim. Normal sartlarda güzel bir SSD AS350.