Biri mekanik biri mebran bence ikiside haketmiyor fiyatınıAralarında 300TL fark var değermi bu farka Apex 5?
+Biri mekanik biri mebran bence ikiside haketmiyor fiyatını
İtopyada xpg summoner var apex 3 le nerdeyse aynı özelliklere sahip onu almanızı öneririm fiyatı 600tl indirimde ama kaçırmayın
Peki XPG Summonner in yanına XPG Primer alınır mı?Biri mekanik biri mebran bence ikiside haketmiyor fiyatını
İtopyada xpg summoner var apex 3 le nerdeyse aynı özelliklere sahip onu almanızı öneririm fiyatı 600tl indirimde ama kaçırmayın
Sen marka set mi yapmak istiyorsunPeki XPG Summonner in yanına XPG Primer alınır mı?
Evet kulaklık ve fare yi set yapmak istiyorum biraz takıntım var daSen marka set mi yapmak istiyorsun
Ben farelerden çok anlamıyorum kusura bakma
fare alınır ozaman ama yinede internetten bir incelemesine bakınEvet kulaklık ve fare yi set yapmak istiyorum biraz takıntım var da
hocam ama xpgnin switchi mavi çok ses yapıyor daktilo gibi bir daha düşünün derim alienware klavye de şuan indirimde sizin bütçe nedir https://www.itopya.com/corsair-gami...d-cherry-mx-red-turkce-gaming-mekanik-klavye/ apex 5 fiyatına corsair k 70 alabilirsinizEvet kulaklık ve fare yi set yapmak istiyorum biraz takıntım var da