DoğukanYzc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 607
Arkadaşlar bloodhound'a The runekeeper kostümü çıktı. Değerli bir kostüm mü ? Tam bilmiyorum oyunu. Bazıları değerli bazıları değersiz diyor.
Legendary olarak geçiyor. Kostüm seviyeleri olarak en üstte olan bir değerde.Arkadaşlar bloodhound'a The runekeeper kostümü çıktı. Değerli bir kostüm mü ? Tam bilmiyorum oyunu. Bazıları değerli bazıları değersiz diyor.
Tamamdır teşekkür ederim. Peki maddi olarak ne kadar edebilir hesap satıldığı zaman vs ?Legendary olarak geçiyor. Kostüm seviyeleri olarak en üstte olan bir değerde.
1800 apex coin satılıyor. TL olarak yaklaşık 100-125₺ arasıTamamdır teşekkür ederim. Peki maddi olarak ne kadar edebilir hesap satıldığı zaman vs ?
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.1800 apex coin satılıyor. TL olarak yaklaşık 100-125₺ arası
Ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem.Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Baya güzel para ediyormuş1800 apex coin satılıyor. TL olarak yaklaşık 100-125₺ arası
Evet klasik oyun içi satın alımlar işte.Baya güzel para ediyormuş
Anladım saolun iyi günlerEvet klasik oyun içi satın alımlar işte.
100tl bi skin için fazla pahalı o dediğin skinde klasik legendary skin arkadaşın dediği gibi 1800 apex coin evet ama kimse skinleri ac ile almıyor ve o sarı skinler zaten crafting materials ile açılabiliyor yani çok bir değeri yok maalesefTamamdır teşekkür ederim. Peki maddi olarak ne kadar edebilir hesap satıldığı zaman vs ?
Baya güzel para ediyormuş
100tl bi skin için fazla pahalı o dediğin skinde klasik legendary skin arkadaşın dediği gibi 1800 apex coin evet ama kimse skinleri ac ile almıyor ve o sarı skinler zaten crafting materials ile açılabiliyor yani çok bir değeri yok maalesef